Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem akarom túlrelativizálni a dolgot, de szerintem onnan már biztos nem tartozol lúzer bandához, hogy zöldben vagy. Én úgy vagyok vele, hogy ha egyetlen olyan forintot is megkerestél kattintgatással, amiért más a xart lapátolta egy csatornában, akkor megérte kattintgatni és biztos nem vagy lúzer amiatt, mert kattintottál. Végtére is nem xartad össze magad közben és ahhoz képest kifizetett és nem kellett lapátolni. Szerintem a lúzerség egyébként sem a lapátolással kezdődik, hanem azzal, amikor hitelből vásárolsz olyasmit, ami nem termel hasznot és valójában szükséged sincs rá. Pl. egy konyhabútor nem tökmindegy, hogy milyen préselt faforgács doboz? Bármi megteszi, hogy beletedd a lábost. Vagy aki ahelyett, hogy megtakarítana, hitelből fizet be egy külföldi útra. Persze órákat késik a gépe, odaér, eltéved, aztán az egészet végighányja gyomorrontással egy hotelszobában. :) Ha azt gondolod, hogy ilyen nincs nézd csak meg, hogy anno a devizahiteleket mire költötték. A nulla önerős új autó, amit egy évig nem kell elkezdetni törleszteni, emlékszel? Csak mutasd fel a személyidet, ülj bele a szalonban és használd. Hányan beleugrottak? Egy régi iskolatársam vett így autót, devizahitelre. A MÁV-nál volt asztalos. Több, mint 10 évig fizetett Clio-ért, ami akkor újonnan talán 3 millió forint sem volt. Már 3 éve fizette, amikor találkoztam vele és még mindig tartozott valami 5 millióval érte és nem érzi magát lúzernek azokhoz képest, akik benyalták, hogy ingyen kapnak egy új autót, ha teszek az oldalára egy matricát. A hülye nem elég, hogy megvett egy eladhatatlan autót hitelre, ilyen beragadt klíma nélküli fehér Fábiát, meg hasonló vackokat érted horror áron, utána még a saját költségén céltalanul autókázott is vele a városban, mert benyalta, hogy neki naponta ég tudja hány km-t kell vele menni, mert ő ezzel éppen pénzért reklámoz :))))) és neki majd kifizetik a törlesztőrészleteket emiatt. Ezrével nyalták ezt is be. Ezrével. És akkor Te vagy a lúzer, aki a BÉT-en pénzt tud keresni? Ki ne találd már! :) Hol vagy Te a lúzerektől? Fényévekre.
A. én arra gondolok a megnyilvánulásai alapján, hogy szeret mások kárának örülni - de biztos dolgozik rajta, hogy jobb ember tudjon lenni, csak kicsit lassan halad
B. lemaradt a RICSI-ben a pénzkeresleti lehetőségekről és fáj neki, hogy más viszont keres a RICSI-vel
C. nem érti ennek a szövegnek a lényegét: "És akinek szép a lelkében az ének, az hallja a mások énekét is szépnek" - szerintem leginkább ez lehet nála a probléma
egyébként köszönöm, aranyos vagy - nem dicsekvésből írtam, csak Corleone-nak szoktam kommunikációs tanácsokat adni szövegben elrejtve - tesztelem, hogy mi megy át neki, hátha egyszer jobb ember szeretne lenni és akkor majd tud örülni mások sikereinek és nem fogja jó érzéssel eltölteni mások kudarca
nem mindenki szeret pénzt keresni - valaki azért csinálja, mert élvezi, valaki azért, mert szeret kockáztatni, valaki azért, mert jó a társaság, valaki azért, mert...
ha nem értünk egyet, az csak jót jelent, mert azért van likviditás - meg általában azok a dolgok jönnek igazán be, amit kevesen gondolnak jónak (résztvevők 95%-a nem képes 2-5 éves távlatban eredményt termelni)
most már nem fog úgy menni százalékosan felfelé az OTP szvsz, mint az elmúlt 3 évben - jól lehetett vele keresni - 10k és 24k között végig benne voltam, mindig 5-15x-es tőkeáttételű certivel
Én se vennék: nem is szabad olyan papírt venni, amit nem vennél
nem egy OTP: más iparágban tevékenykedik, más a dinamikája, nem fog duplázni, de feleződni is nehezen tudna - viszont jól lehet vele keresni - nálam erről szól a tőzsde
A link létezik, csak a Portfolio amikor rákattintasz nem azt nyitja meg, amit beszúrtam, hanem a hivatkozás végéhez hozzáírja ezt: %C2%A0/ Így meg persze nem lehet megnyitni. Mindegy, akit érdekel az a címsorban törölje vissza a dátum utáni perjelig, mert én ennek informatikai magyarázatát nem látom. Küzdeni meg nem fogok velük. Ha nem kívánatos a forrás itt a Reuters és emiatt vannak ilyen "hibák"... ha nem, hát nem :)
https://www.reuters.com/world/europe/russias-putin-proposes-direct-talks-with-ukraine-2025-05-10/ A Reuters
úgy fordította, hogy Putyin szerint 2022-ben az ukránok szakították meg a közvetlen
orosz-ukrán tárgyalásokat miután elkészült egy orosz-ukrán közösen elfogadott
dokumentum, amit a nyugat dobott a kukába. Külön megemlíti, hogy annak utána,
hogy az ukrán tárgyalócsoport vezetője is elfogadta azt, azaz az ukránokból már
sikerrel kizsarolták a bármit is, ami abban volt. Ezzel tárgyalástechnikailag most teljesen kiveszi Putyin az ukránokat a 2022-es pakliból, majd javasolja a
közvetlen tárgyalások folytatását az ukránokkal jövő hét csütörtökön kvázi onnan,
ahol abbahagyták. Na, most ebbe lássál bele egy kompromisszumos megegyezést,
miközben tudod, hogy 2022-ben tuti nem volt ott ritkaföldfém kitermelési joga
az amcsiknak, meg hát egyébként is. Ha Putyin baráti ukrán vezetést akar, ami
az ukrán gazdaságot (nyilván) a technikai államcsőddel szervezi újra, akkor a korábbi
ukrán kormány által kötött minden gazdasági megállapodás, mint a technikai csőd
előtti kvázi semmis nem? A készpénzes kölcsönökről nem is beszélve. Akkor most
miről akar közvetlenül az ukránokkal tárgyalni csütörtökön? Ha már 2022-ben
minden szükséges feltételt elfogadott mi az, amit most az ukránoknak kell
elfogadni és nem a nyugatnak? Hogy miért kell közvetlenül velük tárgyalni arra csak a
csend felel, de ez valami olyan területi integritással kapcsolatos dolognak
hangzik nekem, ami még a 2022-es zsarolásban sem volt benne. Ég tudja. Lassan
olyan már ez a Putyin által látott béke, mint egy UFO és egy „I Want to Believe”
poszter kell a falra ahhoz, hogy beszélhess arról, hogy létezik. Egy hónapja tudják, hogy Máj. 12. a határidő, erre a lejárta előtt egy nappal azzal jönnek, hogy 15? Drukkolok, de "I Want to Believe" poszter nélkül azt mondanám teljesen nyilvánvaló, hogy húzzák az időt.
ez 2 külön cikk, de semmi baj, nem a megfigyelőképességeden múlik, hogy sok pénzt keresel-e vagy sem
most 100%-os hozamnál tartok a RÍKTER TL pozimon - tudom, hogy a lúzer bandához tartozom, de azért nem rossz eredmény ez egy lúzertől - ha elérjük a 12500-at, akkor kb 270%-os hozamnál tartok majd
de tudom, hogy a RÍKTER egy rakás sz*r szerinted, úgyhogy említésre sem érdemes a dolog
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.