Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
amenyi időt elbasztam itt feleslegesen valóban utána nézhettem volna Kedves Gyula ! Ha utána tudtam volna olvasni gondolod kérdést teszek fel irányodba? a világért sem zavarnálak! :)
Igen ez a nem tudom ki vagy de lehúzlak beugatok ez minden személytelen kommunikációban nagyon megy ! Nyilván ezek az emberek egy személyes kommunikáció alkalmával megtalálnak a helyüket ! Tudod nem mindenki kisbufi🤗
A Richter Gedeon Nyrt. igazgatósága a 2024-es üzleti év eredménye alapján részvényenként 509 forintos osztalék kifizetését javasolja 2025-ben. Ez a társaság történetének eddigi legmagasabb osztalékösszege, összesen 93 milliárd forint kifizetését jelenti a részvényesek számára. A közgyűlés döntése alapján az osztalék kifizetése 2025. június 12-én kezdődik, az osztalékra jogosító részvények utolsó kereskedési napja pedig 2025. június 3. lesz. Remèlem èn nem kapok ennyi dislikeot :-)
Osztit fejből nem tudom-nézz utána- Hogy milyen mozgás várható előtte-ha ezt valaki pontosan tudná,akkor nem itt lenne. Szerintem a jelentés után 1-2 nappal kitörhet,a forgalmat kell figyelni. Addig sávozás és a korábbi tető a 11250 ft is ellenállás.
Egyrészt ne foglalkozz vele, nem a facebook-on vagy, nem számít. És itt is van mindenféle ember - és lássuk be nem mindenki szép, kedves, okos, jó, szóval tulajdonképpen nincs itt semmi látnivaló kifogtál két kevéssé jó arcot aki minuszolt. Ennyi. Másrészt, a reakciód...
Igen ez az erste elemzés volt,amíg magas forgalommal nem lő ki addig pihi van. Most megint ünnep előtti hangulat és holnap is az lesz. A jelentés 13-án jön,az hozhat bele forgalmat,azt meg szokták várni intézményi befektetők is.
az a tiszteletteljes kérdésem hogy mi a f@sz miatt nyomott vki két dislike ot? mi volt ezen sértő vagy nehezen emészhető? Hm?? kedves notorikusan dislikeokló IDIÓTA??
sziasztok! sajnos nem volt időm követni az eseményeket. van pozim..és érdekelne mivel nem tudtam olvasgatni a híreket hogy mi újság az osztival? mikor? mennyi? milyen mozgás várható előtte richtert sajnos nem is nagyon ismerem..köszi a véleményeket!
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: Négy nappal ezelőtt sikerült
meghaladnia a 10 625-ös szintet az árfolyamnak.
A 11 250 rövid távon elérhetővé vált. A 10 625 pedig
támasszá.
Ezzel esélyt kaphat majd egy jobb long szituációra,
amely kisebb visszatesztelés vagy megállás után
jöhetne el.
A 11 250 felett teret nyithatna a 12 500 környékére is,
de ez az elkövetkező napok forgalmán múlhat. Ha
csökken az aktivitás, akkor valószínűleg nem fog még
kitörni.
Ellenállások: 11 250; 11 562; 11 875; 12 500.
Támaszok: 9375; 8750.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.