Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én csak azért tartom gyanúsnak ezt a fene nagy kitörést, mert egész nap 4030-4040 körül oldalazott, és nap végére húzták meg, mindezt hati zárás előtt egy nappal.. szóval ha hétfőn is lesz ereje, akkor elhiszem :-)
Hát azért ukrajna szerintem abszolút nincs a piacokon beárazva. Azért sok minden történhet még. Azért a gyjre még beeshet otika. Ricsinél tényleg látszik, hogy nem akar esni. De ezt a napot még nem nevezném kitörésnek. Valószínű, hogy a hati zárások miatt holnap még emelkedni fog, akár 4150ig is elképzelhetőnek tartom. De azért az ilyen kitöréseket kicsit fenntartással kezelem,meglátjuk holnap, illetve hétfőn a hati zárás után mi lesz.
Miután láttam, hogy egyhelyben jár kiléptem, de ha összejönnek a dolgaim uj beszállót keresek. Jó volt eddig is az a néhány kör benne a 14 hónapos multam alatt.
Kitörési helyzetben van a papír! Nekem úgy tűnik, hogy néhány napja inkább gyűjtögetik az RV-t. Jöhet a 4300-4500 Ft-os zóna visszatesztje !? (résbetöltés 4320-4341)
Erről akkor lemaradtál, de tavaly ősszel megmondták hogy nincs osztalék. Azóta emelkedik ;)
Dt felvásárlás meg nem számít mert ott is indul majd az Msci rally, az meg láttuk mire képes Ricsiben ;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.