Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Illetve azért, mert nem tudhatjuk, hogy shortokat vagy longokat nyitottak e benne? Ricsi akkori állapotából adódóan ( dupla csúcs) talán a többség inkább shortolta.
3 hete ( Január 31.-én) az volt a menetrend, hogy leverték 4570-ig és onnét meglehetősen hullámozva,de a nap végére feltehetően a hati zárásoknak köszönhetően is 4680-ig jutott! Innét indult meg hétfőtől a zuhanás. Akkor már egyértelmű volt a (majdnem klasszikus) duplacsúcs és poziból naívan a nyakvonal megmaradásáért imátkoztam. Az más kérdés, hogy ez az Aberdeen miatt is esélytelen volt, de szerintem nagyon sokan shortolták is a nyakvonal letörésére játszva! Szóval szerintem az elmúlt napokban és ma is az akkor indított jelentős shortzárás kényszerfelhúzó hatása fog érvényesülni. Figadni mernék, hogy 4100 felett lesz a mai záró!
Nem értem, hogy a 8:35-ös hírt miért így tüntetik fel?
Most gondoljatok bele:
Zavargások vannak, tehát nagy a tömeg. Mindenki könnyebben kaphat el vírusos megbetegedéseket (hűvös, esős időszak van), mintha otthon ülne.
Aztán, ha az ottani rendőrség is olyan, mint a magyar, akkor jópár zavargó a korházakban fog kikötni.
Ez többlet gyógyszer fogyasztást vIzionál számomra.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.