Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Meg ha ukrajna csődbe megy annak súlyos következménye leheta feltörekvő, gazadaságilag instabilabb országokra nézve. A
tovagyűrűzés hatása mindenkit érint aki kapcsolatban áll ukrajnával, ráadásul az elemzők többsége is úgy véli, hogy a legrosszabbra kell felkészülni.
Tegnap nézegettem én is hogy milyen mértékű az ottani piaca. Az előrevetített 2014-es kilátásokhoz nem hiányozna még ez is. A gyógyszer bevezetésnek is ott van folyamatosan a ktg-e.
Meg azért is vagyok óvatos, mert véleményem szerint az ukrán helyzet még abszolút nincs beárazva a piacokba. Még csak most durvul a dolog, és az oroszok is keményen beleszólnak, aztán majd az eu, meg az amcsik is, és ki tudja mi lesz ebből...
Én is úgy gondolom, hogy még várok egy pár napot. Ha beindul nem halok bele hogy nem az alján veszek. Egyébként most jó szellős a topik, nem ugy mint amikor válaszoltam neked, és mire megirtam 200 hozzászólás már megelőzött.
Csak óvatosan. Én akkor hiszem el, hogy kitört, ha hétfőn is marad ereje. Na akkor ismét gyűjtögetés be kezdek. Addig szerintem ma mozizom. ( átnézek addig otiba :-). )
Törölt felhasználó2014. 02. 20. 23:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Várjátok meg a pénteki zárást, meg a hétfői mozgást, aztán nyomhatjátok a buy-t ha valóban bullba kapcsol ...
Szia Évus!:-) Dehogy nem válaszolok!:-) A megérzésem nekem is azt súgja, hogy be kellene szállnom, de megérzésre a történtek után nem merek belevenni! Illetve még alszok rá egyet!:-)
Végül is nem az a lényeg, hogy mi hajtja, hanem az, hogy megy! HA MEGY! Sajnos a hati zárásban is lesz egy jo nagy adag kockázat, de egy DT-re holnap jó lehet!
Szerintem meg arról van szó, hogy a holnapi határidős zárás miatt, már az elmúlt napokban elkezdték zárni a shortokat, ami holnap fog betetőzni egy kényszerű 4100 fölé húzással, amiről mi oktondiak elhisszük, hogy magáhoztért Ricsi!
Szerintem meg arról van szó, hogy a holnapi határidős zárás miatt, már az elmúlt napokban elkezdték zárni a shortokat, ami holnap fog betetőzni egy kényszerű 4100 fölé húzással, amiről mi oktondiak elhisszük, hogy magáhoztért Ricsi!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.