a tegnapi falbontó események is végképp feltették bennem a kérdést, hogy mi lesz az országgal?, mert véleményeket hallani a FIDESZ-ről, Gyurcsányról, holott a kérdés az, hogy mi lesz veled Magyarország?, erre kell a választ keresni!
ne erőlködj ennél nagyobb f@szságot még te sem tudsz ma összehozni !!!
idézem még egyszer:
""Soros György kifejezetten ellenzi, hogy a tagországokat kvótákra
kényszerítsék és a menekülteknek megszabják, hol akarjanak élni."
ÓRIÁSI, ZSENIÁLIS
Nyilván félrebeszélt a Brüsszeli tárgyalásain, ahol központi migrációs hivatalt javasolt és Együttes finanszírozást az évi 1 millió érkező migráns befogadására.
Ne csodálkozz, ahogyan fordul a tanker a legnagyobb plüss macisok lesznek az ellenzői ennek a Merkel által kitalált és megvalósított agyamentségnek. Én Gombadoro-nak már le is írtam egyszer, hogy két éve olvasom, hogyan kritizálja ezt a kvótát és ezzel kapcsolatos vádaskodásokat. Ő lesz az elsők között, akik megmondtak mindent előre. :)
hiába írod ezeket
megmondták a reggeli mítingen két kenyérlángos között, mit kell agitálni
azért nem értem, mert erre az oldalra tényleg kevés hülye jár, teljesen felesleges a kínlódásuk
miért nem húzol valami svéd nogo na mellé agitálni?
schultz-ot, ahogy a világon senkit, nem érdekli ez az ország
csak azért beszélnek róla mert nem érik, hogy tik ijenek vagytok
mint a cigók
a lé kéne de nem adtok cserébe semmit a pofa viszont hatalmas
na ezért cigózzák a magyarokat
sajnos van benne valami
de meglesz ennek az eredménye, alig várom
Nos, nem Brüsszel akarja, hanem volt róla egy szavazás, amit a többség elfogadott. Ellene szavazott: Magyarország, Csehország, Szlovákia és Románia. Ettől még a többi huszonvalahány ország megszavazta.
Magyarország nem tartja be a többség akaratát. ismerős megfogalmazás?
most miért csodálkozol?
megkapta a baksist a párttú
versenyszférában a portáig jutna
ennyi
én megértem
amikor a jobbágy öntudatra ébred, kiegyenesíti a kaszát és azt hisz, már ő is valaki, na annál nincs lejjebb
Shultz úr nem szarja le, ne nézd már madárnak. Ő kifejezetten szeretné, ha mi átvennénk egyre több muszlim migrót úgy, ahogyan azt Brüsszel éppen akarja. Ezért kötelezettségszegési eljárást is indítottak ellenünk, mert a többi tagállam 1 hónappal a megállapodás lejárta előtt 10%-át teljesítette a megállapodásnak. Figyelj, mert a te logikádat követik. Akik megszavazták, azoknak nem kell semmi csinálni, akik pedig helytelenítik, azoktól meg kell vonnni mindent. Jó lesz ez, teljesülni fog a vágyad és te leszel a nyertes. :)
aki tolvajokat dicsőít maga is tolvaj
maga tolvaj?
ilyen orbán féle csicska kiszeseket mink annak idején beraktuk a szekrénybe szünet elején
nyilván ott lett belőle iljen aranyember
én ki is önteném
szobóba
a többit a madarak megolgyák
és a színesfémgyűjtők
"Soros György kifejezetten ellenzi, hogy a tagországokat kvótákra
kényszerítsék és a menekülteknek megszabják, hol akarjanak élni..."
ha-ha
eddig ez az év beírása
már ott tartunk, hogy Soros az aki ellenzi a kötelező kvótát !
Mi lesz veled Magyarország?