Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. közleménye a 2025. üzleti év után járó osztalék
végleges mértékéről
Az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. ezúton tájékoztatja Tisztelt Részvényeseit, hogy a 2026. május 19-én
nyilvánosságra hozott, 2025. üzleti év után járó osztalék kifizetésének rendjéről szóló hirdetmény alapján,
jelen közleményben teszi közzé a 2026. július 15-i időponttól fizetendő osztalék végleges mértékét.
A Társaság tulajdonában 448.842 db saját részvény van. A saját részvényekre eső osztalékot az osztalékra
jogosult részvényeseket megillető részesedésként kell részvényeik arányában figyelembe venni. Ennek
mértéke részvényenként bruttó 16 Ft, azaz tizenhat forint.
Fentiek alapján az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. a 2025. üzleti év után egy darab törzsrészvényre (ISIN
azonosító: HU0000093257) 519,- Ft, azaz ötszáztizenkilenc forint bruttó osztalékot fizet az osztalékra
jogosult részvényesek részére.
Budapest, 2026. július 3.
ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. R: 7860.-
Én a jövő hét elejére várok felrántást. Számomra ezt támasztja alá most az, hogy adják. Meglátjuk mi lesz belőle. Mindenesetre az osztalékból szerintem MOL-t fogok venni, remélem azt is beverik 3000 alá :)
Jaja, 98 mFt napi összforgalom tényleg azt mutatja, hogy öntik befelé a papírt. Ez a forgalom fele az átlagosnak. Maradjunk annyiban, lehet, hogy valaki szeretett volna tenni egy lakást, másvalaki egy olcsóbb új autót és "ráöntötte" a piacra ezt az irgalmatlanul nagy összeget. Nincs itt semmi látnivaló. :))) Az viszont tény, hogy a 8K megfekszi a papír gyomrát, nem tudja átbökni (hogy a fene enné meg).
Osztalékra az a részvényes jogosult, akinek az értékpapírszámláján 2026. július 8-án nyilvántartanak ANY
Biztonsági Nyomda Nyrt. törzsrészvényt. A 2025. évi osztalékra jogosító ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.
törzsrészvényt utoljára 2025. július 6-án (nem én írtam el, gondolom a közleményben 2026. július 6-át akartak írni) lehet vásárolni a tőzsdei forgalomban.
Az osztalékfizetéshez kapcsolódóan az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt. tulajdonosi megfeleltetést rendel
meg a KELER Központi Értéktár Zrt.-től (továbbiakban KELER Zrt.), melynek fordulónapja: 2026. július 8.
Állami Nyomda