Nem ide tartozik, de a Wabi osztalék hozamát is 5 % körülire mondja (HAZUDIK), mely duplázódhat (az 5 % vagy a 134 Ft). Azért hasonló a célra a Nyomdához. A wabi osztaléka: 134 HUF volt...
Osztalék várakozás 547 HUF 2025 év után, mely majdnem duplája a tavalyi összegnek (12:35). A tavalyi (2024- es év után volt 450, illetve 464 SRV nélkül). Egyébként a 2023- as év után 261 Ft- ot fizetett, tehát annak sem majdnem a duplája az 547 HUF. Az ilyen elemző a lőtéri kutyát nem érdekli. Az árfolyam előrejelzése meg a komolytalan és a nevetséges között van. 6700+osztalék. 2026 nyarára. Arcátlan, és számszakilag HAZUDIK!!!
Concordot felejtsd el a Nyomdánál, mert ultra konzervatív. Kullog az események után. Nézd vissza a célárait,osztalékvárakozásait és a valóságot. Teljesen homályok, ők a Wallis- ba szerelmesek.
Mi a jó benne? Bár szeretem a nyomdát, de túl kicsi a forgalom... Kezd emelkedni, az igaz. Jobban szeretem, amikor sokkal jobban pezseg, mint pl. nyáron volt. Bár akkor még nem szóltam hozzá, itt voltam olvasóként. Tarthatna pár napig-hétig még a nyerő széria.
Állami Nyomda