Van ebben kockázat is, az ANY-nek konkurenciája is van, ráadásul a jövőképre vonatkozó híreket hónapokkal később tudjuk meg mint a menedzsment és a belső kör, lehetnek itt negatív hírek is amik akár 0.5 1 év múlva derülnek ki.
Köszi, sajnos ebben semmilyen valódi információ nincs a kérdésre vonatkozóan. Nyilván bizalmas üzletekről van szó, viszont befektetőként azért az időtávot, várható bevételeket jó lenne nagyjából tudni, mert a 2024-es jelentés szerint az iraki a negyedik legnagyobb piac volt, önmagában több bevételt generálva, mint az alatta levő összes többi, a cég árbevételének 8,5%-át (máshonnan nézve az afrikai árbevétel harmadát) adva.
Tudja esetleg valaki, hogy mennyire ígérkeznek tartósnak a Nyomda iraki bevételei? Angoláról és Ghánáról volt egy-egy sajtóhír, ami 10-13 éves projektről írt (bár logikusan ezek bevételei valószínűleg fejnehezek, de azért biztosan marad belőlük későbbre is), viszont Irakról semmi ilyesmit nem találtam. Ehhez képest a 23->24-es bevételnövekedés ott brutális volt -> milyen, mennyire tartós üzlet lehet? --- //csak az árfolyamot nézve kissé ugyan előreszaladtunk, ugyanakkor azért szintet is lépett a cég, erősen gondolkodom további vételen//
Én nem aggódom . Láttam már ilyet erős q1 , tartható éves növekedés majd q2 be bejön egy meglepi tétel. Erre ráigrika Concord összedob egy elemzést másnap 200 milláért veszik a szart … logikus / azt csak neked írom ilyenkor máshol nagy rally jött - hátha itt is /
Ha olvasol több fórumot akkor tudod, hogy mindig leírom, amit gondolok. Nyomda is jó hosszútávon, nem is adtam el, eszemben sincs, de a Q2-es jelentés az általános várakozásokhoz képest rossz volt. Aki fórum hsz alapján kereskedik ott mondjduk baj van, én mindenkinek azt javaslom, hogy alakítson ki egy véleményt a rendelkezésre álló infók és számok alapján és 3-5 unatkozó fórumozó véleménye alapján kereskedjen. Az enyém alapján se.
Milyen rossz jelentés??? Asszem én itt és most befejeztem. Direkt nyomjátok a bullshitet, hogy pár mazsola eladja nyomott áron a papírt, mert itt azt olvasta, hogy rossz a jelentés. Hát szeretnék én ilyen rossz adatokat és növekedést hozni egy év alatt... 550 osztalék, 7300 mellett 7,5%. Telekomnál lesz mondjuk 130 osztalék 1950 mellett, ez 6%. Az a 7300 egyáltalán nem reális ilyen növekedés mellett. De befejeztem, nincs értelmes párbeszéd most itt.
Állami Nyomda