Én teljesen nem értettem, hogy többen emelkedésről, meg 8400-ról beszéltek egy nyilvánvalóan rossz jelentésre. a nyomda hosszútávon jó lesz, de sokkal türelmesebbnek kell lenni, most kb. fair értéken van 7000-8000 között.
Ugyanígy vagyok. Még nem vettem az osztalék után, így várom az árfolyamcsökkenést. 7000 környékén szeretnék bővíteni, meglátjuk sikerül-e a jövő évi osztalékig.
egy hónapja fizetett osztalékot akkor a concorde szerint az értéke 6.725 ft + egy havi osztalék - igazatok van bocs, nem fogalmaztam pontosan tehát a concorde szerint jövő júliusban 7.300 a fair ára
hidd el nekem semmi bajom nem lenne a 6.725,- Ft-o árfolyammal és az 550 ft-os osztalékkal engem az árfolyam hidegen hagy - nekem az osztalék a fontos - 10 éve veszem folyamatosan - és csak veszem, mert hiszek benne számomra az a lényeg, hogy hosszú távon tudjon 500 feletti osztalékot évről évre
a célár nem új keletű az már korábban is 6.725,- Ft volt én soha nem írtam 10eFt-os várakozásokat olvasd vissza - szerintem a 8eFt körüli árfolyam a reális az 550 ft osztalék mellett
persze. a semlegesre módosítás meg a 6450 es célár meg nem számít? csak a jót vesszük ki? Én a céget jónak gondolom de lehet hogy árfolyamügyben időszerű egy kis kijózanodás. A 10-k s jóslatokat egy két évig a polcon hagyhatjuk. Vannak jó dolgok amikbe bele lehet hinni de most ez egyenlőre még nem ért be. A fák nem nőnek az égig.
szerintem ez a lényeg az concorde elemzésében: A mérleg továbbra is szilárd, csökkenő tőkeáttétellel, miközben a
követelések jelentősen nőttek az előző évhez képest, ami feltehetően
támogatja a harmadik negyedéves eredményeket és bevételeket
aki eladná 6000-ért az írjon azonnal :)) viccet félretéve simán elképzelhető egy kis mozgás a jelentés miatt, de az mindig jó ha van forgalom egy papírban
Amennyiben ez a mai egy 100-120 milla feletti piros nap lesz és jövő héten nem sikerül 8100 fölé keveredni tartósan, akkor lesz még akciós vétel/tréd megint.
Állami Nyomda