Buy the rumor, sell the news....szerintem még ez történt, úgy érzem egyesek bizonyos papírokat az egekbe várják, nem elég a 20%.. nekem elég 1 hónapra, plusz ma bánya dobott meg 11%-ot. Ennyi nem több nem kérdés hogy ez egy év múlva simán lehet 6k is+ oszti az már szép hozam , Ali biztosat akár tartsa, nekem ez túl unalmas lenne, amúgy se tudnám nézni a külföldi mozgásokat MOL ba ülve de ez a 20% köszönöm elég.
Az meg egy vicc, hogy a Concord véleményét lobogtatják itt többen, miközben van 5K feletti UBS és MS célár, tegyük hozzá, hogy a következő hetekben jön még hozzá, az tuti. Akki a Concord véleményére adott eddig, az már rég eladta 4500 alatt.
Majd várd ki, hogy a következő 2 hétben hogy alakulnak majd az elemzők véleményei, mert ez a cikk a múltban készült. A MOL esetében zömében 2026 májusában készült elemzések átlagára szerepel benne. Az OTP-nél vannak már frissebbek, ezért ezt fontos volt gyorsan betolni még a MOL jelentése előtt. Olyan címmel, hogy ennyit érnek valójában ! 🤣
Mi az pupákok? Micsoda izgalmak! Volt egy kis realizálás és már tobzódunk, tobzódunk? Rá kellene nézni a 4250-nél és a 4470-nél található kis korikra. Emlékeim szerint kb. 200 pontosak voltak. Szerintem egyelőre egyik sem számít napos idősíkon korrekciónak! Mindegyik a napos emelkedő csatornában maradt. És mindegyik 3 napig tartott. Ma volt a keddi 2714-es csúcsról indult korrekció 3. napja. A mai felszúrás csak az irányt mutatja, merre akar menni az árfolyam. A jelentést még emésztgetik páran. Akik pedig realizáltak, most gondolkodhatnak mibe tegyék a pénzt, ha a MOL eddigi, június vége tartó szokása óta, továbbra sem akar esni. A Concord célár nem tudom miért érdekes. Eddig is alálőttek piszkosul a korábbi 4500-al. De van mellette Morgan Stanley, amerikai nagy intézmény, aki 5350-re árazta a MOL-t, vételi ajánlás mellet. Szerintem erre inkább érdemes figyelni. Továbbá ismert infók vannak olyan bevételekről, amik mind H2-ben pottyannak a zsákba. Biztosítói pénz, CO2 adó visszatérítés, alapítványi rv pakk. Ezekhez a bevételekhez nem tartozik költség, magyarul nettó eredmény lesz. És összemérhető a H1 eredménnyel csak ezek összege. A működésből is nagyobb eredmény várható, hiszen míg q2-ben 11 USD volt a finomítói marzs, addig q3-ban ez már 70 USD. Kérem mutassátok fényt, melyik az a másik blue, amiben ehhez csak összemérhető növekedési potenciál van az év házralevő részében. 😁 Pupákok!!! Ja, és ma is strandoltam, ahogy múlt pénteken is. Csak azoknak infó, akik hiányoltak. Nem vesztettetek el! 😉
Pontosan ez van, ez történt az utóbbi hetekben, hónapokban (hiány lett a lakosságnakz oroszoknál a benzin és a dízel - főképpen az utóbbi de nagyon) No és az Orbán szerint nem működő szankciók is nem hatnak. :-) De az orosz finomítók megjavítása lesz gyors, bár ezeknél semmi se lehetettlen. Megkalapálják, összekötözik, ráköpnek, vodkával meglocsolják és kész. Mert ha nem....,
A feldolgozott termékek tözsdei árának illetve a nyerlsolaj tözsdei árának a különbsége. Azaz ezt is a kereslet-kínálat. A kínálat visszesett az orosz finomító ledrónozása, illetve az iráni támadások miatt, amit a kereslet nem tudott lekövetni ilyen rövid idö alatt.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.