Valószínűleg újabb célár emelések fognak jönni MOL-ra , de ezek már 5k környékére, v. felette. Osztit várom, sőt pluszt is. H1 gyönyörű lett, ha H2 is szépen hoz, remek osztalék kilátások lesznek.
Pontosítsunk. A CD szerint fog év végén 4740 Ft- ot érni. Osztalékkel korrigálva (amit 2026- ban fognak kifizetni, SRV változás nélkül számolva 5040). Ez nem azt jelenti, hogy ennyit fog érni év végén. Mivel a jelenlegi infok alapján jó éve lesz 5200+ osztaléknál már gondolkozom
Az AW célára 180 Ft a Concorde-nál, és sosem volt 300. Egyébként még azzal is nagyobb benne a felértékelödési potenciál, mint ebben. A kérdésem továbbra is áll: ha év végen fog 4740-et érni, akkor te mennyit adnál érte MOST?
Én meg azt gondolom, hoyg a jelenleg 70 USd/hord´körüli gázolaj finomítói margin vissza foig térni a szokásos 0-10 USD közötti sávba. Az olaj is visszatér szerintem a 60USD környékére. A mostani magas ár csak gyorsította az elektrifikációt, tehát a kereslet növekedése már aligha várható. Emellett pl. Venezuela is fokozatosan visszatér a kínálatával.
Békekötés esetén sem gondolom, hogy gyorsan visszatérne a tavaly év végi 60 dolláros szinthez. Előbb-utóbb a tározókat is vissza kell tölteni, ami majd támaszt adhat a keresleti oldalnak, még ha nem is erőset.
nagyon szívja vonzza a 650-em. Nem gondoltam eddig elmegy és most sem gondolom ér ennyit a részvény a jelen adatok alapján. A bux viszi magával. Nem nagy forgalommal megy, tehát a kicsik szivatják egymást és a kicsiket beszopatják. Azt gondolom most a lemaradni nem akarókat tömik. Mindig így csinálják...külföldön is, megy fel..szállnak be a nokedlik utána konyhakészre zúzzák.
A finomítói marzsok brutális történelmi csúcson vannak eddig Q3-ban,. tehát az kizarható, hogy Q3 ne lenne olyan jó, mint Q2. Ami érdekesebb, hogy mi lesz, ha rendezödik az irani és ukrán helyzet, és visszaesik az olajár és a marzsok is. Közben meg a világ próbál függetlenedni is a szénhidrogénektöl.
Talan megse, a jelentesi napokon sokfele megfontolas tukrozodhet vissza az aznapi arfolyamban. peldaul most: 1)Nem lesz ugyanilyen jo a Q3, mert Q2 kiveteles volt, a jo hir be van diszkontalva mar. Tehat eladni 2)Jon. aug. vege, ami rendszerint lefordulas a tozsden, szep-okt szezonalisan rossz idoszak. Nem kell megvarni, most jo profittal lehet adni. Majd visszavesszuk oktober vegen. 3)Trump megiscsak beket kot Iranban, es az olaj lejjebb csuszik hetekig. Eladni most okosabb. . Es lehet meg 12 masik megfontolas.
Technikai elemzés: Mondtam a nejemnek, hogy itt csak süncipöben közlekedjünk, mert a part menti kövek instabilak és a felületük is csúszós. De ha valaki ráadásként bánatában még alá is bújik.... garantált a bokaficam.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.