Jönnek szépen a jó hírek. Évvégéig becsorog a működési bevételeken felül cc. 500 MUSD ilyen pénzekből. Horvát kártérítés, CO2 kvóta visszaterítes, és még az osztalék is jön. A NIS csak majd a hab a tortán! 😀
Az a vicces, hogy ment pár száz forintot amol, ami ugye Balintól tudva az elmúlt fél évben minden héten 5000 közelébe kellett volna lennie, aztán megint akkora lett a mellény, hogy sátornak is elmegy. Jött az én megmondtam duma, holott semmi köze hozzá, egyedül a NIS ami kimozdította az évek óta beragadt részvényt, az elmúlt hónapokban pedig az usa - irán konfliktus mozgatja le fel. Kicsit magába nézhetnél Balin a megmondtam dumáddal, egyrészt mert nem igaz, meg ugye azt is megmondtad hogy soha nem lesz az otp 12e fölött, aztán meg 20e fölöt, pár hónapja meg 33e vártad. Szóval mielőtt elkezdenéd az én megmondtam dumát, gyakorolhatnál is önkritikát, mert ennyit az összes fórumozó együtt nem tévedett, mint te.
OTP = 10,71 xMOL . Csak emlékeztetőül: 9x -nél cseréltem! Ez ugye még mindíg több.mint 15% plusz,mintha MOL-ban maradtam volna! Matek már csak ilyen! :-))) ui.: vedd bóknak,hogy azt véltem(!),hogy azért esik,mert nem voltál itt,más meg nem beszélte fel helyetted! :-)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.