Mi ez a nagy örömködés. Hirtelen mindenki itt van, aki eddig emelkedés közbenhallgatott, mert esett a MOL pár Ft-ot! Szánalmas csapat! 😂 Szerencsére itt nincs dráma! Jelen állás 2025 dec. 31 záróhoz képest, OTP adatszolgáltatás alapján: 41,63% A többi blue-t nem is irom ki, ez bőven elég! Aki akarja majd utána néz! 😉
Szerintem felesleges ez a fröcsögés és fibo tagadás! A technikai elemzésben ezek csak támpontok és több indikátor értékével, trenddel is össze kell egyeztetni! Senki nem mondja, hogy pont ott fordul és mindenki adja el, vagy éppen vegyen. Még aki profi benne az se tudja teljesen kiszűrni (én sem), hogy mikor melyik a tökéletes megoldás, mert ez tőzsde!!! Gondolom ezt nem kell részleteznem. Eleve meg kell várni a fordulatot, jelzést. Ide teszem neked,, hogy a trend folyamán hány korrekció volt, és egyikben sem hittél. Meg is nézhetted volna menet közben....
A mostani "becsuklás" (eddig) is ott történt ahol a fiboval jeleztem. Ez nem arra szól, hogy előtte el kell adni, ezt mindenki maga döntse el. A lényege az lenne, hogy ezeken a szinteken fokozott figyelemmel kereskedjünk és lehetőleg várjunk egy kicsit a vételekkel, ameddig eldől, az irány!!! A kisbüfik legtöbbször a csúcson, vagy lokális csúcson vesznek, aztán megy a szitkozódás... A "nagybüfik" nem ész nélkül kereskednek, igen is használják a ta-t.... Léptem is, nem kívánok beleszólni a topik munkájába. Évek óta nem is tettem, tegnap is azért szóltam csak, nehogy félre menjen.... Jelen állapotnál, nem mindegy mekkora korrekció lesz. Ha van még erő benne, akkor valahol, kb. a 100 napos mozgóig fordulni kell!! Alatta hmm... MOL
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.