Mínuszok: amíg azt hittem,hogy az egyet nem értés kifejezésének egy primitiv megnyilvánulása,addig bosszantotta,hogy miért nem írja le a véleményét. Amióta 'felvilágosítottak",hogy ennek a mondandóhoz közé nincs,csak a személyhez,azóta még primitivebbnek tartom és teszek rá! :-))) Erre is nyomnak majd és megnyukszanak,mondván: "most jól megmondtuk neki!". :-))))
úgy gondolom, hogy MOL árfolyam is rendeződni fog hamarosan. Lásd OTP , Richter, Telekom. Akárki akármit is mond , és megcáfol, de az 5-6 K szintet fogja megcélozni a köv. 12 hónapos távlatban.
"a Mol árfolyama egyelőre gyakorlatilag egy fikarcnyit sem tükrözi a tranzakcióból származó potenciális előnyöket. Ha a tranzakció 1,4 milliárd dollár körüli értéken realizálódna, akkor az jó pár száz forinttal növelhetné a Mol értékét."
Megszoktam :D Itt tudtam meg azt is, h nem elég, h troll vagyok, még a saját pénzem ellensége is vagyok, mert részvényesként az az érdekem, ha csökkenjen az árfolyam. Sok mindent megtudhat itt magáról az ember, ha figyelmesen olvassa a fórumot ;) :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.