Én szeretném a heti bevásárlás lehetőségét megköszönni Szásáéknak! Mi lesz jövőhéten ez itt a kérdés.Eladjunk vagy tartsuk ?Mert papír nélkûl én biztos nem szeretnék maradni mikor kilövés lesz .Lesz?Szerintem hamarább mint sokan gondolnák! Jó hétvégét minden rv tulajdonosnak! Hajrá Mol!!
Ki kell alakítani a b tervet az oroszok ellen, de csövön a szomszédból mindig olcsóbb lehet a gáz és olaj. A világgazdaságba feszültség lesz, ha az eu veszi a drága amcsit, hajón, míg keleten az olcsó oroszt. Versenyhátrány. De rövidtávon kijelöli az irányt, iletve az eu és a kormány és a janaf is sokat tesz, hogy ne legyen optimális a beszerzés...de az oroszokat le kell állítani...
A fenébe zotlan. Nem lehetnél szotlan? Most, hogy kimásztam a kövek alól, elkezdtem vizionálni. Hatalmas emelkedéseket látok, egészen 4500 -ig. Ha bejön akkor itt tobzódok nektek hetekig, ha nem, bújok vissza. Elvagyok én a kövek alatt is. Picsogni ott a legjobb.
Nem ez a lényeg. Az EU és az USA ki akarja szorítani az oroszokat az EU-ból. Nem lett jó vége még sosem, ha hagyták kanászkodni őket. Átmenetileg még szükség van a vezetékes orosz olajra. Ha megépül az Odessza-Brodi vezeték, akkor majd már nem lesz létszükséglet.
Igen, erre gondoltam, de bár a technikai kép egy lefelé kitörés felé tendál, ahogy Balin is mondja, MOL - nál előfordulhat, hogy innen megindul felfelé. Ami inkább érdekes ebben a képben, hogy ez a kitörés (bármelyik irányba is fog menni), egyre közelebb van nagy valószínűséggel hamarosan meglesz. Ha a támaszok nem bínak el újabb visszatesztet, akkor elég nagy esés lehet kilátásban, ha a csökkennő trendvonalat átütné, mondjuk beesik valami pozitív hír, vagy nem tudom (bár én azt gondolom, hogy mind a NIS, mind pedig az olaj már be vannak árazva ezekbe a jelenlegi mozgásokba), akkor akár még meg is indulhat a móka. Ami ezt talán támogathatja, hogy aki most csak kivár, lassan nekiállhat az osztalékfizetésre készülni. Szóval, felfelé csak egy kis lendület kéne, ami megadja a kezdő lökést, és megjöhetnek a vevők. Na, ennek tükrében most egy jó beszálló pont van a MOL - ban, csak kérdés, hogy melyik irányba :D
Hernádi megerősítette a MOL elkötelezettségét a NIS megerősítése és jövedelmezőségének növelése iránt, azzal a céllal, hogy Szerbia megbízható partnereként ismerjék el. Megismételte, hogy a felvásárlási folyamat folyamatban van, és végleges megállapodást igényel az eladóval, valamint a szükséges amerikai jóváhagyásokat. Hernádi úgy véli, hogy a tranzakció sikeres lezárása erősíti az energiaellátás biztonságát a régióban, és elősegíti a közép- és kelet-európai energiacégek közötti szorosabb együttműködést.
Ez mozgatja semmi más! 11 nap, maximum, De lehet a hétvége ia.
ezt nehezen dolgozom fel, hogy attól függően, hogy mennyire olcsón vesz valaki egy nyersanyagot, a szerint adóztatják. Az ilyen típusú egyedi szemétkedések piacellenes, kapitalista ellenes, és szemétkedés. Akkor legyen mindennek hatósági ára, nehogy arbitrázs keletkezzen, nehogy valaki azzal érjen el valamit, hogy olcsón veszi a eszközeit, nyersanyagait...amúgy meg 50% adórés is van, amúgy meg csökkentett nagykerár is van....hagyják már a molt legyenek szívesek, vagy hasonlóan mindenkivel...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.