595 és 480 között nincs nagy különbség... A jövedéki adó csökkentésre pedig szóba se került a kormányülésen (se). A kérdés hogy túléli egy a 595 ös árral a MOL a Q2-t? Gondolom majd az osztalékból, amit most nem fizettek ki csak októberben a részvényeseknek...
"Menjünk szépen sorban a tényekkel! Március 3-án kezdte el követelni a 480 forintos árat Magyar Péter. Akkor 81,40 dollár volt a Brent olaj ára. Március 9-én az akkori kormány bevezette a védett üzemanyagárat. Aznap Magyar Péter azt mondta, hogy: “Ez nem védett ár, hanem állami nyerészkedés” és az üzemanyagot terhelő adók csökkentésére szólította fel a kormányt. Itt már talán óvatosabb volt, nem 480 forintot mondott, hanem a kormány védett árához képest szerinte 50-100 forinttal is lehetne csökkenteni az üzemanyag literenkénti árat, de ő tudja, hogy a kormány csak nyerészkedni akar. A védett ár egyébként a benzinre 595 Ft/liter, a dízelre 615 Ft/liter. A régió legjobbja.Ezen a napon, március 9-én, a Brent olaj ára 98,96 dollár volt. Ehhez képest ma, május 13-án 105,85 dollár.7%-kal magasabb. Erre hivatkozik a kormányfő, hogy az olaj ára óriásit emelkedett, ezért nem lehet csökkenteni a védett árat.Számoljunk!Március 9-én 333,24 forint volt egy dollár, tehát egy hordó Brent olaj 32 977 forint.Ma, május 13-án 305,9 forint egy dollár, tehát ma 32 380 forint egy hordó Brent. Lényegében ugyanannyi.Ha pedig a nekünk fontosabb uráli olajat nézzük:Március 9-én: 97,66 dollárMájus 13-án: 102,7 dollárForintban egy hordó uráli:Március 9-én: 32 544 forintMájus 13-án: 31 416 forintEddig elvárta, követelte az adó- és járulékcsökkentést, majd amikor neki lenne rá lehetősége, akkor világpiaci árakra hivatkozik.Kell még valamit mondanom, Ildikó?" Ennyi! És nem több....
"Miközben a Fidesz és a volt kormányközeli influenszerek napok óta Magyar Péter korábbi 480 forintos benzinárígéretét kérik számon az új kabineten, a számok egészen más történetet mesélnek. Az elmúlt néhány hónapban drámaian megváltozott a nemzetközi olajpiaci környezet: az orosz és a Brent típusú kőolaj ára kilőtt, miközben a magyar üzemanyagpiac már a jelenlegi árszabályozás mellett is feszült állapotban működik. A számok alapján ma már nem az a kérdés, miért nincs 480 forintos benzin, hanem az, hogy egyáltalán túlélne-e ilyet a hazai üzemanyagpiac. Előre szólunk: egészen biztosan nem, viszont ilyen jól még sosem látszott, hogy bármikor ránk rúghatja az ajtót egy következő energiaválság." Ennyi! És nem több......
Igen, pontosan emiatt (is) lett olyan gyenge (váltakozásoktól elmaradó) a 2026Q1 jelentés... Ami ezek szerint a Q2-ben is marad... A forint várható gyengülésével és a közel keleti helyzet miatt pedig egyre nagyobb lesz az ár-rés, amit a MOL-nak be kell nyelni... Röviden a Q2 eredmény is gyenge lesz... Az orosz helyzet is "eszkalálódik"... A Barátságot is érheti még egy találat, vagy egyszerűen csak elzárják (vagy az oroszok, vagy az ukránok)... De majd ezeket is megMagyarázza valaki hogy ezek miért "jó hírek" a mol árfolyamát tekintve...
Azt írd meg van-e részvényed? Aztán utána mindenki tisztábban fog látni. A többi az jelenleg fikció. Nem akarok jobban belemenni,mert nekem jelenleg nincs Mol-om
Egy kis esti mese a MOLról: Magyar Péter szerint a védett ár jelen állás szerint tartható is fog maradni. 2026. május 13. 18:26 Re: Akkor ennyit arról hogy nem lesz 480 Ft benzin, amit a választás előtt megígért a Tisza... A jövedéki adó csökkentése szóba se került... Piaci ár és a védett ár különbségét a MOL fizeti (de ez nem is volt kérdés)...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.