Húúú ember, hát te aztán tényleg nem vagy semmi. Nem a pozitív hozzászólásaidat kritizálom, hanem azt, h mennyire egyoldalúan állsz a dolgokhoz, meg hogy mindig másra megy a mutogatás, h bezzeg az sokkal szarabb. Semmi gond nem lenne, ha a MOL topikban MOL-al foglalkoznál és nem más részvényekkel hasonlítgatnád v. nem csak akkor buzognál a napi maxokkal meg reálokkal, mikor emelkedik. Arról már nem is beszélek, h olyanokat állítasz, amik nem igazak (pl. h részvényesként örülök, ha esik az árf.) v. pl. rossz jelentést jónak állítasz be. Olyan szinten vagy egysíkú, h csak na. Minden más ignorálsz az emelkedésen kívül. És mindenki ellenség, aki máshogy lát vmit, mint te.
Mert mindig akkor bújsz elő, amikor esik, és mindig a pozitív hozzáállásomat kritizálod. Annak ellenére, hogy jelentős pluszban van tavaly óta. A negatív kilátásokat preferálod, minden megjelenéseddel. Amit szerinted én tompítani akarok. 🤣
Kíváncsi vagyok hogy csak réstöltés lesz e vagy duplja alj, legutóbb is 3970 körül fordult. Meg hogy vissza ütik e így hétvége előtt 4100-4050 körülre én így látnám reálisnak, és utána jövőheten ha lesz bejelentés utána várnám 4200 felé. De tőlem előbb is meglódulhat xd. Most gyakorlatilag az orlennel együtt mozog. Mintha nem is lett volna jelentés.
Nálad tényleg komoly bajok vannak a toronyban. Hányszor kell elmondani, h vannak MOL részvényeim, ahogy más papírjaim is? Még mindig nem értem, h miből sikerül neked folyamatosan azt a következtetést levonni velem kapcsolatban, h annak örülök, ha esik a rv., úgy, h nekem is van. Ha erre racionális magyarázatot tudsz adni, h miért lenne nekem jó, ha kevesebbet érnek a részvényeim és miért drukkolok a saját pénzem ellen...amúgy nagyon el vagy tájolva velem kapcsolatban. Azt hiszed, h ismersz, tudsz rólam dolgokat, de nem ismersz és semmit nem tudsz rólam. Pláne nem azt, h mikor és minek örülök. Ezt sikeresen be is bizonyítottad azzal, h folyamatosan légből kapott, téves következtetéseket teszel ezzel kapcsolatban rólam.
Segíts légyszi, mi a "-0,19 VS -0,85" ami szerinted annyira érdekes? Mi lett volna, ha jobbat jelentenek? Valószínű nem lettünk volna nap elején olyan mélyen, mint ahol voltunk, te pedig reggel óta 5 percenként nyomnád a reálokat meg a napi maxokat. Így viszont maradtunk abban, h 1x beírtad a reált, folyamatosan hasonlítgatod "jó" szokásod szerint a MOL-t másik részvényekhez és mutogatsz, h bezzeg ez, meg az mennyit esett, bezzeg az isteni MOL... Mi többiek viszont örülünk annak, h visszajött 4k alól a tegnapi záró környékére és leszarjuk itt a MOL topikban, h mi van más részvényekkel, mennyit estek v. mi történt velük.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.