Van itt néhány agyament,akik (v.:amik!???) ész nélkül nyomják a mínuszt. Ehhez ugyanis nem kell ész,sőt:egyenesen kizáró ok (lenne)! . Úgyhogy,ha rám hallgatsz: teszel rá nagy ívben! :-) Legyenek pirosak a tojásaid! :-)
Én nem minuszoltalak, bár megtehetném, mert ma pl. pont nincs mit ünnepelni. Nekem az hogy Krisztust megölték és keresztre feszítették az nem ünnep. Amúgy Engels frici merre van? Neki inkább nov. 7. az ünnep.
Kedves minuszolós! Nem szeretném élni az életedet. Ha ez a bejegyzés a számodra ezt a reakciót váltotta ki, nagy lehet a gond. Neked is Áldott Ünnepet!
https://invst.ly/1gikhs iTT MEG AZ VAN, HOGY AMEDDIG A MADÁR SÁVJÁBAN TARTÓZKODIK NINCS OK AZ AGGODALOMRA, SEM A REMÉNYRE! :) Azért jól belőttem anno mi ???? Nem magamtól vagyok ám ilyen okos : Tanultam!!! Volt kitől! Na egyetek sok sonkát + tojást, locsoljátok a csajokat és soha ne azt nézzétek mit mondanak az emberek hanem , hogy mit tesznek!
Igen, valóban kihalt a fórum... Nincs itt a legfontosabb MOL tulaj sem. Valahogy amikor senyved az árfolyam mindig eltűnik. Mondjuk én megértő vagyok. Nem lehet egyszerre billentyűzni és a nappaliban a kanapé sarkára húzódva papírzsepibe picsogni.
Üdv! Nem is meglepő, hogy ilyen kihalt a fórum. Miközben a legtöbb olajpapír száguld, ez megint mínuszos. :(( R: 3936, forg 536 M. Áldott húsvéti ünnepeket!
Érthetően fogalmaz a cikk írója. Mivel nem tudható, hogy a nemzetközi tőkések kezébe kerülő többségi tulajdonnal mi a tervük, így a válasz: Bizonytalan. "a tulajdonosi szerkezetet érintő esetleges átalakítás, különösen egy
részvényértékesítés, nemcsak gazdasági, hanem szuverenitási és
ellátásbiztonsági kérdéseket is felvet, amelyek hosszú távon
meghatározhatják Magyarország mozgásterét az energetikai térben."
Ebben az esetben milyenek lennének a kilátások?:https://www.msn.com/hu-hu/hirek/other/minden-megv%C3%A1ltozhat-a-moln%C3%A1l-lehet-hogy-eladja-az-%C3%A1llam-a-tulajdonr%C3%A9sz%C3%A9t/ar-AA1ZqF1X?ocid=finance-verthp-feeds
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.