Ezt értem is, de előnyös helyzetbe csak az tudná hozni a MOL-t, ha működne a barátság vezeték. Egyéb esetben, drága beszerzés, emelkedő árak, csökkenő forgalom fogja jellemezni az üzemanyagpiacot. Nem hinném, hogy az emberek, kapkodni fognak a 800-1000Ft-os üzemanyagokért!
A Molon kivül ha tud valaki biztos befektetést 2026 ra itt a Béten a jelenlegi árakon és megírja ide azt megköszönöm.Ha nem akkor veszem a Molt tovább...
Valaki magyarazzá már el, ez miért jó az olajos cégek papírjainak?! "Újabb súlyos csapás érheti a globális energiaszállítást, miután a világ legnagyobb hajóbiztosítási cégeinek többsége felfüggeszti a háborús kockázatokra szóló fedezetet a Perzsa-öbölbe belépő hajók számára, írja a Bloomberg. A döntés drágíthatja a szállítást, visszafoghatja a forgalmat, és tovább növelheti az olajpiaci feszültségeket az iráni konfliktus árnyékában. Irán megtámadta az EU-tagállam Cipruson található brit katonai bázist is, immáron 13 ország területére terjednek ki a harcok."
senki nem parázik, hogy a választások előtt kvázi "hatósági" árak lesznek a kutakon? Értem, hogy idő, míg begyűrűzik a magasabb olaj ár(urali is emelkedik), de nem hiszem, hogy 600 felettit most a kormányzat a hajrában szívesen látna. Még akkor sem, ha van kire/mire fogni.
Max beszednek egy kis büntit, ha visszavételre köteleznék őket, az talán számítana valamit, de olyat én még nem láttam. Szétbaszták az árfolyamot és ott is marad, most viszont új szitu van.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.