Mi van? Nem sikerült megvenned a 20db-os pakkod mellé a tovabbi 10-et mert elszaladt az árfolyam és az asszonytól kapott fagyi pénzből már nem futotta? Nem is értem minek ül a kártyaasztalhoz olyan aki csak kibickedik?
Minden tapasztalt befektető tudja, hogy nincs örökös emelkedés és azt is tudjuk mi fűti most a papírt, de ettől függetlenül a mol még mindig a valós értéke alatt forog jóval. Előbb-utóbb elkerülhetetlen volt ilyen hosszú oldalazás után hogy kitörjön. Én a mollal kapcsolatban a kosztolányi elvet követem: "Vegyél részvényeket, vegyél be altatót, és ne nézz rájuk évekig. Amikor felébredsz, gazdag leszel."
Az biztos, szerintem, hogy az arabok is benne lesznek a vásárlásban. Kérdés milyen területeken, pl olajszállítás (Jana + ez ++) Az is nekem pozitív hír, nem csak gazdaságilag, hanem politikailag is sokkal jobban elfogadható a MOL szereplése és terjeszkedése délre. Nem lehet ráfogni az orosz haverságot. Ennyi. Szép jövő előtt állhat a MOL, főleg azért is mert még mindig a a féláron van, a könyvszerinti értékhez viszonyítva. P/BV 0,6%
eladtam az összes TL-t - ennyire futotta a bátorságomból - persze más oka is van az eladásomnak, valami mást fogok venni belőle (köszönöm ERSTE, hogy tegnap nem tudtam eladni miattad, így most több pénzt kerestem) :-)
gratula az eddig kitartóknak és a tovább kitartó bátraknak
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.