Nálam ugyanez volt, csak 400Ft környékén az MTel-lel 2023 elején. Mondtam nekik, h nem eladó, és ilyen témában soha többet ne hívjanak... abban az évben 50%-ot ment a papír...
az a vicces ebben a nagy fel-ben, hogy igazából még semmi extra nem történt havi charton nézve, felment a sáv tetejére..... nem tört ki érdemben egyáltalán....
Ugyanezt csinálja az Erste most velem, már 2 éve rágják a fülem, hogy adjam el a Mol részvényeimet "ennél magasabban úgy sem lesz, rossz híreket kaptunk, játékpénz" ma 10:00 körül megint hívtak inkább fel sem vettem, mert nem értenek a szóból, hogy nem szeretném eladni.
Szerintem is igen, ott is bármikor elindulhat a felismerés, hogy kibsztul jó cég az is, legalábbis az árfolyamhoz képest, ahol most van. Ott is a körülmények részbeni megváltozása szükséges. Leginkább, amennyiben egy forint gyengülés, dollár erősödéses trend elindulna, akkor kell odafigyelni rá nagyon, és ráérezni, de ez itt offtopic. :)
Következő cél 3876, a 2007-es!!! mindenkori csúcs. Nem elérhetetlen, persze nem ma, de belátható időn belül, legalábbis erre számítok. Továbbá, ha minden jól meg, akkor 4000-es kerek szám, mint vízválasztó, de el kell érje, meg kell próbálja. Nyilván korrekciókkal, de én simán belelátom. Hozzátéve még azt, hogy közben simán ki tud úgy fizetni egy osztit is, hogy ezúttal nem fog érdemi árfolyamleverést, értsd tartósan okozni. Ezekre számítok, nem kellene, hogy problémát jelentsen, a cég önagában ráadásul jó. És ez a lényeg. A körülmények nem kedveztek eddig neki, de a körülmények változnak!
Mérhetetlenül alulértékelt a papír. Már évek óta nem szabadna 4000 alatt legyen. Kellett egy szikra, jelen esetben legyen ez a nis, de nis nélkül is jóval fentebb kellett volna legyen már rég.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.