3100-3200 közt marad a következő napokban az jó Bár nem sok idő maradt a MOL válaszra, ahogy olvastam 3 mrd eur-ra becsülte pár elemző a vétel nagyságát.
Eddig minden úgy alakul it a AI írt nekem MOL kapcsán, és tanácsot kértem a Rheinmetall kapcsán is. 1580 EU vettem előbb néztem rá már 1800 euró felett van MOL 2900 vettem már 3150ft körül van mindegyiknek adok még 5-7% és eladom Aztán megkerdeztem hogy melyik lottoval érdemes játszani egyhetes vagy 5 hetes vagyis minden héten más számok vagy 5 hét ugyanaz a kombináció Na kiszámolta melyik az Hátha beut a főnyeremény ebben a hónapban 😀
Hát képzeld el nem olvastam mit írtál a Lukoil dolgokról reggel. Én Milannak válaszoltam amire felpörögtél és pörögsz most is a semmire. De minek? Pörgöj tovább a hóban :-) Nem érted ugysem.
Először is nem neked írtam, akkor meg minek magyarázkosz oly hosszasan arról amit cáfolsz, de mégsem? Kérdésben a válasz. Értelmezés kérdése. Sikerülhet, ne ad fel. :-)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.