Ha ossztiig kitart a lendület ami nagyon messze van még a 3500 at is elérheti végre..de ha már ott lesz minek adnám el visszavenni platina áron :) Egy jó 300ftos oszti de jó is lenne
Mifelénk " " teszik az idézetet.Hol van ilyen a Te hsz.-edben,mert én nem látom? Így viszont ez a Te -minősíthetetlen stílusú- beszólásod volt! Ma már írtam: nyugodtan sérts meg azzal,hogy nem reagálsz a hsz.-eimre. Én is ezt fogom tenni!
Mi áll a háttérben? - Az árfolyam-emelkedés hátterében vélhetően az a tegnapi értesülés áll, miszerint még ezen a héten Szerbiába megy a Mol küldöttsége, hogy átvizsgálja a Szerbiai Kőolajipari Vállalat (NIS) működését. A Mol a NIS orosz tulajdonrészét szeretné megvásárolni, ez a Gazprom közvetlen, illetve a leánycégén keresztül birtokolt, közvetett tulajdonával együtt több mint 50 százalékos részesedés. . Pletser Tamás, az Erste olaj- és gázipari szakértője szerint . a Mol számára kifejezetten előnyös lehetne a NIS felvásárlása, . hiszen a két vállalat közelsége miatt jelentős működési és logisztikai együttműködési előnyök adódnának, miközben a NIS finomítói kapacitásait és töltőállomás-hálózatát az orosz tulajdonos már korszerűsítette. Emellett egy ilyen tranzakció stratégiai értelemben is erősítené a Mol alkupozícióját a horvát Janaffal folytatott viszonyában.
stoky ma, 12:38Előzmény: #392395Törölt felhasználó#392396 Leszarom mit gondolsz. Mára befejeztem, megint ráduntam. Ismerős a stilus! A stílus az ember!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.