Hát bizony ez se talált! :-) Amiket beírtam , pontosabban bemásoltam, azokat bizony a nagycsága írta MA a 4iG topicba, Én csak szembesítettem vele, miket ír ott a "fanyalgóknak" és miket itt mint fanyalgó.
El vagy Te tévedve, de nagyon. Ugyanis senki se tiltotta ki a nagycságát! Hanem saját magát törölte ki a fórumról. Mert ez is lehetséges itt. Prsze nem jelentett gondot neki, mert nem először műveli ezt. De nem gond, mert idővel visszajön majd. Miért is? R 3114 + 4%
Amcsi cèg van sok de a politika az nemzetközi ès a dac is van azokkal szemben akik Trumpot a választások elött próbálták lejáratni BBC és ursula és manfréd és a többinek sokba kerül a nyilatkozatai sőt a bukásukbais kerülhet szerintem Aztán a vilægon bárhol lehet kèthatalmi vilægcsúcstalálkozót tartani akkor a nagyok Trump és Putyin mièrt épp Budapesten akarnak találkozni?Mert ők a világ vezető hatalmas és ők döntenek az EU vezetöi csak bábuk..
Lehet van Fotex részvénye is, ezért van módosult tudat állapotban. (Engem pl. azzal úgy bekábított Heineken, hogy még most is érzem a hatását! Nem adtam el 3 felett, mert azt írta, hogy 10 felett ér és hülye aki 3,3-on odaadja. Nem akartam hülye lenni, de most meg 1 €-ért sem tudnám eladni.)
Lássuk be az eszmefuttatásában van logika. Az azért érezhető, hogy az oroszok fogják eldönteni, hogy mikor lesz béke. Ha béke van, akkor olyan alku lesz, hogy a szankciók feloldásra fognak kerülni. Ha ez megtörténik, akkor nem szólhat bele az EU, hogy a magyarok kitől vesznek olajat. Akkor lesz baj, ha másfél év múlva sem lesz béke, de addig is pereljük az EU-t, hátha sikerül nyerni a bíróságon.
Venezuelai olajbizniszèrt a világ összes olajkitermelö cège versengeni fog de csak az kap üzletrèszt akit Trump a kerekasztal hoz enged Molnak voltak ès vannak is olaj ès gázkitermelő èrdejeltsègei a világ számos pontján.. Ez csak a jelenlegi zavaros venezuelai helyzetben 1lehetősèg lenne..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.