szerinted csak malmoznak és várják mi lesz? Ráadásul a MOL egy stratégiai cég tehát egy agytröszt segiti a munkát. De amúgy Hernádi sem megy a szomszédba egy kis észért.
Túl sok a funda kevés a Ta!!! Amikor felfelé araszol akkor kaporszakáll és bandája magyarázza a dolgokat (aztán eltünnek, se hírük se ..), ha lefele megy és rezegni kezd a léc akkor mások mantrázzák, hogy miért is. Putyin, Trump, Hernádi, Zelenszkij, Vitya, Petya, Szitya, Mitya... Olajár, piros ulti, pillangóhatás , stb... Mindenki hibás!!!!! Érdekes.
Törölt felhasználó2025. 09. 25. 20:57
Tippelem csak de ez nem áll meg 2500-ig. Csak és kizárólag az eredményre kiható jelentős negatív hírek. És átjön az ideg, a nyilatkozatokon látszik, hogy full stressz. Hernádi, Szíjjártó... Hát ezt nem szabad még venni, szerintem. Lesz ez jóval lentebb.
A 180-250 komoly ellenallas nálam itt elemi erejű vétel szokott jönni. Ha most nem iszok akkor gáz van, par hír nagyon rughatja molt mindkét irányba, vezetekproblema, nemi szabotage, Horváth genyasag, a háború vége, osztrakok on keresztül valami alternatív megoldás, ami nem lesz, valami felvasarlasi sztori és persze el áradó osztalek híre - fura lenne mert alapitvanyok szamitanak rá.
Most a lefutott sztorikat veszik elő!Lehet befogják a mogyoróit a Zsoltinak is a diótörőbe!Az öregasszony Pfeizeros üzeneteit is elő akarják kaparni,hogy hányszázmillió dollárt sunnyantott el magának ezzel az oltsunk le mindenkit 3x sztorival!
Reggel vettem 680 körül pedig 650 a számom. Igazából 15% eses megvolt ha a 3080 rol számoltam azért vettem. A következő - 15% a következő számom a 2250. Ha elemi erővel megindul fel.. radurrantok pár vetelt. Ha bovliba vágnak lesz ez 1800 vagy alatta. Ott megveszem a vegso pakkom. Volt itt pár ember akinek elég nagy pakk ja volt velük mi van? Mondták nekik jobb mol mint allampapir. Erre mondtam ok de kockazatos a tozsde. Amikor minden felfelé megy akkor minden kezdo azt hiszi mindent tud. Olvastam itt a mokusörstöl ez már soha nem megy 2800 alá. Hát ment. .. Molban még nincs sztori csak az osztalek ami nem szép kilatas. A gazdaságban a kilátások szinten nem szépek sem nálunk sem euban. A tozsde kockazatos és érdekes
Lassan ott tartunk hogy az Adriát is elzárják annyira egymásnak estek ezek ,bár lehet ez a cèl a kormány részéről hogy bizonygassák hogy a barátság maradjon egyedül. Sőt szóljunk szerb barátainknak robbantsák fel az adriát....persze ukrán partizánoknak öltözve... Vagy zárják el mindkettőt ès mindenki beka.....
Én nem örülök az esésnek, de minden esésnek meg van az oka, az orosz olajról régebben is voltak itt figyelmeztetések, hogy baj lehet, főleg ha a politika kardcsörtetésbe kezd. Ez nem egyszerű, és a megoldása sem az lesz. Pedig egyszerű volna 50-50%-ra áttérni, ez nem jelentene akadályt. És haladékot kérni még. Ezt szerintem pozitívan vennék most.
Most kéne Balin kommentelni az eseményeket!Meg 1valaki,meg a 4500-as halucinálók!Remélem azért nem volt olyan,aki ezeket a sztorikat akarta meglovagolni!Jó ha 2500 lesz,nem 4500!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.