Azért ne haragudj de szerintem 15-20% per év az nagyon jó hozam.....50-60% meg duplázni akarsz akkor kripto meg Nvidia Tesla meg ilyen kaszinó részvényeket vegyél...Nekem a 6,5% FIXMÁP is jó főleg ilyen bizonytalan környezetben
Na jó, az osztalék még plusz majdnem 10% volt - azzal lehetett 20%-ot is fogni rajta. Ezt elelejtettem. De még akkor is nagyon karcsú, amit a MOL-ból ki lehetett hozni.
Na jó, az osztalék még plusz majdnem 10% volt - azzal lehetett 20%-ot is fogni rajta. Ezt elelejtettem. De még akkor is nagyon karcsú, amit a MOL-ból ki lehetett hozni.
"Egyébként a leutóbbi csúcs (3080) óta, még csak 13,28%-ot esett, ami nem vészes, főként a hírek hallatán. Ja, hogy kiesett a felelé menő csatornából, ez már egy más kérdés. S&P500-as pakkban simán vannak napi 20-30% esések is, még sem dől össze a világ!" Ez azért van, mert sehova nem ment a papír 4 év alatt!!! Azért nem tud nagyot esni, mert nincs honnan!! Volt 2021-2022-ben 4 db 2400-as alj, 2023 óta 2600-3100 között sávozik. 10-15%-ot lehetett rajta fogni 6 hónapok alatt. Ez ló...sz. De most lehet elhagyja a 2600-at lefelé. Akkor felfelé a 3000 se lesz meg jó ideig.
Igen bánom hogy augusztusban nem adatam el csak most hétfőn az összes molomat de így se lett mínuszok Ez egy kényszer pálya most mert vissza fog kapaszkodni. Itt az idővel lesza a baj hogy mikor....
Eros a forint, kulfoldiek lehet leepitenek lassan. ATH bux utan Otp es a tobbi is csorog le. Inkabb kockazat kerulesnek erzem. Mondjuk halistennek ez a 250 millio nem sok…
Na pont ez a lényeg! Nekem is ez tűnt fel, hogy Szeptember elejétől kezdve kvázi óvatos kiszállók vannak!Napi szinten adják, csorgatják, szabadulnak a MOL-tól. Hogy is mondjam.Kicsit büdös
Egyébként a leutóbbi csúcs (3080) óta, még csak 13,28%-ot esett, ami nem vészes, főként a hírek hallatán. Ja, hogy kiesett a felelé menő csatornából, ez már egy más kérdés. S&P500-as pakkban simán vannak napi 20-30% esések is, még sem dől össze a világ!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.