Ugyanezt ecseteltem èn is , tavaly amikor a mol-ba beszálltam mert ócsó volt( 2.638.-) azt hittem mert hiszen ocsó mönni fog pedig vehettem volna telot 1200 á az drága volt kb akkor èv vége fele otit nem mert ki szálltam 20k-nál ès milyen elégedett voltam....hát súlyos tèvedès volt.... A látszat nèha csal mert nem az olcsó ami annak tűnik... Igen lett volna lehetőségem kiszállni mol-ból 3k augusztus de túlságosan optimista voltam
"Két éve még 40.000 körül járt a BUX árfolyama." Két éve ~530 Ft volt az MTELEKOM. Két éve ~13.000 Ft volt az OTP. Két éve ~2750 Ft volt a MOL. Maradjunk annyiban, nem a MOL teljesítményétől lett a BUX ártolyama 100.000 Ft.
Èrdekesek az elemzői házak nekem van mèg adobe részvényem van ahol vagy 28 elemző ház közúl bagy 20 vételre javasolja a többi tartásra 480-660 dollár célárral. 2 elemzőház húzta le a cèlárat ebből 300 dollár alá, mèg augusztusban. Na azóta gyengélkedik az árfolyam hiába elemzői várakozásokat meghaladó eredmény. Odáig ment a AI hájpolása hogy mindenki nvidia sztorit vár el minden tech cégtől. A mol esetében csak azt akartam mondani hogy van egy idióta elemző aki lehúzza a célárat indok nélkül reméljük nem mennek a többiek utána
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.