A végrehajthatóságról született ítélet még fellebbezhető, de az eredeti választottbírósági ítélet nem. Már nem azon megy a jogvita, hogy a MOL-nak van-e igaza, hanem “csak” azon, hogy ha nem hajlandó fizetni Horvátország akkor lefoglalható-e az Egyesült Államokban lévő Horvát állami vagyon, hogy abból kártalanítsák a MOL-t. Ebben a kérdésben döntött most a bíróság a MOL javára.
"Technikailag teljesen igaza van, vak is láthatja az emelkedő trendet": milyen időtávlatban beszélünk? Mert az elmúlt 3 éveben nem sok minden utalt a "kitörésre"... (SZERINTEM!).De cáfolj meg nyugodtan,miután átnézted az elmúlt évek kereskedési adatait. A baj az,hogy a pártunk és kormányunk két lábbal gyalogolt bele a MOL-ba....
Szerintem pont, hogy mindig kitörés közelben jött valami "sztori". Alapítványi mutyi, ársapka, extraprofit adó és annak változatai, stb. szinte mindig akkor jöttek amikor egyébként a technikai kép kifejezetten jól kezdett végre kinézni. Ezzel nem lehet mit kezdeni, nem tudod előre jelezni sajnos.
Technikailag teljesen igaza van, vak is láthatja az emelkedő trendet. Csak, az a baj a MOL nem mindig nézi ezt, sztori híján eddig bedöglött minden kitörési kísérlet )-:
Nem az esés a népszerű,hanem a megállapítás:amikor megjelensz a "kitörés" elméleteiddel,mindíg esés következik! :-) Megjegyzem: ez a népi megfigyelés több topkon átívelő megfigyelésen alapszik.Ilyen volt -csak a példa kedvéért!- a 400Ft-s Mtel a "kuysának se kell" kezdetű kijelentésed is.... Szerintem: ez többeknek feltűnt már.Csak azt nem értem,Teneked miért nem tűnt még fel? :-)
Nepszeru a MOL eses? " Hurra, esni fog ? " Ennel ostobabbat, az esest-plusszolo 7 fugurat igen ritkan latni. Gratulalok a magasroptu szinvonalas beirashoz. Meg akiknek tetszik..
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.