Talán lekellene cserélni mert elejétől kezdve ott van a mol csucson és bár eleinte jól felépitette a mol rt t és van tapasztalata ezt személyesenis tapasztaltam mert a mol alakulása óta ott doliztam "mondhatni a Mol Rt kezdete előtt a GOV os "Gáz es Olajipari Vállalati"időben vettek fel a régi jó Molos szakemberek amig visszanem vonultam a Mol Rt bol mert már untam a kavarást és a globalizációs rögeszméket"Mert előszőr talán mundenkinek ansaját házatájján kellene rendet tenni aztán törhet világuralmi befolyásra" Hernádi jól csinálta a dolgát sokáig de mostanában amikor 2024.08.29 napon hazug hirek alapján hagyta hogy beszakitsa az ukrán tanácsadó podoljak a mol árfolyamát és nem vigyáztak a mol árfolyamára pl.a vételi oldalon bizonyos szinteken nagytételű vételi megbizásokkal akkor rendült meg a bizalmam Hernádiban hogy nem vigyázott ilyen esetekre kb 2554ft pill alatt leesett a mol árfolyam mert nem volt bent a könyvben komoly vevő Ez a manőver sok Mol részvényben érdekelt kisbefektetőt tönkretett gondolom atért ennekis megvolt az oka mert azért van aki brutálisan keresett is hiren Most a vámmizéria alkalmával mégaz usa elnöke Tramp sem tudott ilyen áresést produkálni a mol esetében kb 2650 fi zuhant most
"Célárcsökkéntés érkezett a MOL-ra. Az Oddo BHF 3150 forintról 2850 forintra csökkentette a MOL célárfolyamát, az ajánlást pedig semlegesről alulteljesítésre rontotta. Jelenleg 4 elemző vételre, 5 tartásra, 2 eladásra javasolja a MOL részvényeket, a jelenlegi medián célárfolyam 3150 forint." Forrás: Equilor
Granit-ot én is gondolkodtam hogy veszek még tavaly , de jó hogy nem tettem! Túl volt értékelve kicsit a bevezető ára. Mol-nál teljes tanácstalanság az az árfolyam. Gondolom a nemzetközi megítélése az olajos cégeknek , alacsony olaj ár itt a gond most főleg.
https://invst.ly/1a0ny4 Az a fránya leszúrás ugyi............... Támasz: 2792 & 2776, ha azok nem tartják meg akkor kakukk! (bizakodjunk!) Nagy a nyomás sajnos....... hát ez ilyen ...........
Megkéne cserélni a ket górét, Hernádit es Sanyit! Ugyanis Sanyi legalább itt is feltudná sírni az árfolyamot, mig Hernádi nemtörődömsége a melybe taszítaná az oti árfolyamát. Nézzétek meg a Gránitot, ott mesterségesen, forgalom nélkül tartják életben az árfolyamot elkerülve a hullókést, megvezetve azt a befektetőt aki árfolyamszint szerint vásárol. Így ment ez az mbh-nál is, mert nincs aki karbantartsa az árfolyamot.
Komolyan, mosolyognom kell mikor ilyet olvasok! Számomra ez jelenti mindig a vételi jelzést! Amikor meg elkezd emelkedni nem győznek korrigálni, magyarul mennek, vagyis bégetnek az ép aktuális árfolyam után. Aki ezen ajánlások mentén kereskedik bukóra van itélve! Lehet hogy ez a soros gyerek ebbe is belenyúl? Megkéne kérdezni Vityát! 🙂
ahogy meglattam a hirt mar vettem is 4000 DB :-) masik 4000 db pedigg 2750 be van teve, remelem az nem teljesul es 3050 el is tudom adni a kovetkezo 3 honapban. Szep napokat .
ahogy meglattam a hirt mar vettem is 4000 DB :-) masik 4000 db pedigg 2750 be van teve, remelem az nem teljesul es 3050 el is tudom adni a kovetkezo 3 honapban. Szep napokat .
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.