Erről beszéltem. Ez a trumpi módszere, beb@sz a békák közé egy téglát és a nagy felfordulás után kialakul az új rend. Kaptok 10-20-30-40..% vámot nesztek. utána jönnek kuncsorogni és örülnek ha lefelezik és igérgetnek fűt fát ledolgozzák a külkereskedelmük különbözetét. Vélhetően fegyvervásárlással fogják csökkenteni. Trumpinak legközelebb csak annyit kell mondania tudjátok mi volt amikor nem viselkedtetek rendesen..na csak azért. Működik. Mondom ezt úgy, hogy utálom az usát pont egyformán az orosszal, durva faragatlan birodalmi gondolkodású szarok (ja israel is ide tartozik) Semmilyen szerződést nem tartanak be csak ami az érdekük. Nem kell ezektől semmi jót várni. Sajnos ezek túlerősödött szarok. Van egy mondás, Hova ül egy 500kg-os gorilla, a válasz "ahova csak akar" Usa hegemóniája recseg ropog, de hatalmas és gazdag piac, mindenki ott kuncsorog. Ez a lényege a világrend újraszabásának. 3éve ugatom EUt eladták a vezetői, usa felsőt akartak csinálni belőle, most kezdik kapizsgálni a világ 4. hatalmi ága lehetnénk, csak kell egy vezető ez pedig a németek nem pedig a franciák. Hassett: az országok sorban állnak, hogy Trumppal egyeztessenek
Otp mol Richter hármas Szerda este 3.7 millió+ Péntek este 2.6 millió+ Hétfőn nyitáskor 1.69 millió +..! Nem kellemes engem így érintett. Egyébként csak részvény! A certiseknek külön részvétem, de komolyan!
Nem teljesült, ma már nem is fog. Viszont nem merek több napra megbízást beadni, mindig csak adott napra ebben a környezetben, amikor már látom a nyitást. Reggel az Erste egy merő fos volt, lemaradtam róla. Közben off, de vettünk SXR8.DE (SP500) ETF-et. MOL-hoz nem nyúltunk, se vétel se eladás nálunk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.