Közvetlenül semmi. Ez országokra értelmezhető. M.o-ra is csak az EU-n keresztül, az egységes vámszabályozás miatt. Szerintem ez most csak riogatás. Azt leírták már többen, hogy ennek a Trump intézkedésnek legfőképpen Kína a célpontja. Másodlagos kár érheti Indiát és esetleg Törökországot.
Nincs Armageddon, az OTP-t verik szét, mert a végletekig túl volt húzva. Nyakig ültek/ülnek benne sokan a long certikben. Durrognak a stoppok! Elindult a dominó, amiről már többször is volt szó, abban a topicban!
Azért ez így elég kesze-kusza egyelőre. Kína, Törökország és India rendben. M.o azoban az EU és egy közös piac része. Ráadásul az olajárról meg épp ma lett becsatolva egy hír, hogy csökkenni fog? Ellentmondások Most mindenki izgatott, kapkod. Aztán majd lenyugszik.
Hát ez megint kezd off rotty lenni. Azt mondjuk nem értem a befektetők mégis hova viszik a lóvét és miben fektetik , amikor még lakatlan szigeten a pingvinek is meg vannak vámolva? De azt is el tudom képzelni hogy visszavonja intézkedéseit Trump miután jól bevásároltak.... Simán kinézem belőle Soros 2.0 csak még nagyobba csinálja. Lehet az egész hajcihő erre megy ki.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.