Gyerekek mindenre rájöttem! Trump valójában egy amerikai-orosz kettős ügynök akit Orbán szervezett be Putyin tanácsàra és most Netanjau azért van itt hogy őt is beszervezze!
Azért kíváncsi vagyok hány "nagyhatalom "fogja a jujeszéjbe vinni a gyártását amerikai munkabérét mint pld zöldfoki szigetek hogy így mentesülnek a vámok alól... Persze a hülye magyar továbbra is megveszi az ájfont 1 milla pengőért is mert köll....meg még páran a világon.
Majd nemsokára történik " valami baleset " az olajárak pedig ezerrel mennek majd az égig. Öreg vagyok, de a memóriám még "fiatal"...:)) Mernék nagy tételben is fogadni. :))))
Ilyenkor szokott az lenni eu tőzsdezárás után usa felfele megy. zsidaik azt hiszik trump miatt usa majd válságba kerül. Én másképp látom, a vámok miatt usa cégek kisebb versennyel tudnak eladni belföldön, valamennyivel lejjebb megy a usd árfolyama és javul a kereskedelmi deficit. Persze lesz egy kis kapkodás de nem sok idő alatt mások is rájönnek. Trumpi durván csinálja? Igen. Mi a lényege? az Usának a partnereivel szemben állandó kereskedelmi deficitje van. Ő vesz 100ért az adott partnertől az pedig 80ért, a maradék 20at pedig berakja usa adósságba amire még kamatot is fizet. Ez megy már egy ideje ez tarthatatlan. Trumpi hozza a formáját Most a vámokkal próbál egyenlíteni és mivel hatalmas fizetőképes piac ezért továbbra is kuncsorogni fognak a delikvensek. Másrészt a vámokkal jobb helyzetbe hozza a hazai cégeket felnyomja a keresletet a cégeiknek. Nem recesszió lesz hanem usa cégek szárnyalni fognak. Amúgy is ez a trumpi tárgyalási módszere, mond 1200% vámot és boldog vagy ha csak 20% lett. Már szépen bejelentkeztek a partnerek a tárgyalásokra.
Remek a hangulat különösen az oti-nál mondjuk nekem még így is drága. Most szerencsés volt az időzítés az oszti javaslat bejelentésének mert igencsak lehet 2.900.- alatt lennénk.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.