megvolt egy beszálló, majdnem sikerült jól visszajönni (félresikerült richteres kiszállás után). most a gyertyákat és chartokat elemezve azt látom a kapitalizáció és egyéb általam nem ismert szakkifejezéseket képzeljetek ide) hogy osztalékig felmegy 3.300,- forint köré, a most jól beszálltak a megfelelést követő első lehetősséggel eladják, elteszik az osztalékot és az árfolyamnyereséget és a következő beszállón jönnek vissza és kezdik előről. akkor volt magas ennek az árfolyama, mikor az oroszok meg akarták venni. nekem 14 db kemény részvényem volt egyetem alatt 40 ezer forintból. aztán egyszercsak darabja 30 k fölött volt. nagy baromként nem adtam el.
Szoktunk a szakértői várakozások mintájára egyfajta "fórum féle" várakozást adni az osztalék mértékére. Szívesen összeírom magamnak, ha megadjátok, hogy mennyit gondoltok. A végén győztest hírdetünk... Wtcsab: 275,-Ft
Igen. Most is ez van a horvatokkal allamkozi egyeztetesek. Barmilyen vezetek penzbe kerul. A szerbek felől próbálkoznak de sztem marad a baratsag vezetek ez alku kerdese. Ezert kell a béke. Az alternativ energia is alakulgat nalunk. Egy egyseges eus vezetekhalozat lenne a megoldas aramra gazra olajra es kozos program az alternativra hidrogen napelem biogaz es bioolaj feljesztesek a hulladekkezelessel otvozve mellette az atomeromuvek a konnyufuzios fejlesztes.
....azért ebben az olajvezetékes politikai keringőben pl. lehetne egy kompromisszumos megoldás usa-orosz-szerb és akár az Eu számára is egy MOL rész tulajdonú vezetékrész.... ha a horvátok vinnék el azonnal meg is emelnék a tranzitdíjat úgy, ahogy az Adrián tették....pl. akár ezzel kényszerítve az INA rész visszaadását.... szóval, ha mindkét irányból a Janaftól jönne az egyoldalú kiszolgáltatottság, kvázi életveszély....abba már bőven a kormányok is beleszólnának...ezt sztem nem engedhetik el...szóval a "keringő" vége érdekes lesz....
Ha irsz ertelmeset irj. Mennyi lesz szerinted? Akar az arfolyam akar az osztalek. Es miert gondolod? A forumokat sokan olvassak. Megveszik majd evekig nincs rajta nyeresegük. Miert menne feljebb az arfolyama? Ha semmi hir semmi valtozas mitől menne feljebb?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.