"látszik,hogy egyre kevesebb olaj kell,OPEC is elismerte" ezt hol olvastad? Lehet el kellene járnod szövegértést gyakorolni! :) A növekedés ütemének csökkenéséről írnak, nem arról, hogy a kereslet csökken. Csak lassabban nő, mint korábban várták. Szó sincs róla egyelőre, hogy kevesebb olaj fogyna.
Azért ennyira nem drasztikus...De látszik,hogy egyre kevesebb olaj kell,OPEC is elismerte,sőt az OPEC is tudja....Szerintem az olajszektor egy nagyon szép lassan süllyedő hajó...Ezt a Mol is tudja,ezért csinál egyre több mást is...Mtelekom is felment,ez is felfog egyszer de a 3200 is jó lenne innen...
2550 egy ideális vétel szerintem. 2600 felett nem vennék, ami van, bár kevéssel, de alatta vásároltam. Ott az a70-es certi, csodálkoznék, ha életben maradna.
kezdi lassan a piac a mol csődjét árazni ezzel a trenddel :) addig ütik a 2600-os, hogy bebaszik aztán mehet a 2400-es vonalka. mindegy, a kormányunk ugye hát nem az árfolyamból, hanem az osztalékból igyekszik meggazdagodni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.