sajnos a longos Mol tulajok véleménye nem releváns .........köszönhetően neked is.... shortosok? Shorttime csendben, annyit nem tett meg, hogy elnézést kérjen a mocskos szóhasználataiért.....te sem tetted meg .....egyszer igen, ígérted megváltozol aztán jött a Mol hullazsák beírásod.....az már csak hab a tortán, hogy a longosoknak volt igazuk a mai napig....holnapot nem tudom, véleményemet elmondtam.....
MOL daytrade Igen, ez a lenyeg: hogy a kis oldalazos korrekcio, ami itt vartunk, http://keptarhely.eu/view.php?file=20230612v00xkf3x6.jpeg . es ami most 26 oraja, mar 4. napja tart, annak vege, es keszen van. Tehat ujra kitoresben van felfele, a kovetkezik egy kis wave(v), aminek a vege a rajzon a piros(iii) csucs. Nagyon nehez a target kalkulacio, mert kicsik a hullamok, de 3080-3120 savban varhato.
te olvasod mit írsz?.....azért mert Mol tulaj emelkedést lát és pl. farkasfu csütörtök óta esést lát akkor miért a Mol tulaj a hibás vagy kötözködő?...pláne egy hete csak emelkedik.... miért lenne elvakult amikor látható a vételi erő és a "zakó" mai napig nem következett be?....ez pl. pénteken volt.....lesz korrekció, ezt mindenki tudja és leírta, de sem TA sem funda sem más alapon senki nem tudja a tutit ahogy farkasfu vagy pomperj is írta....ma szerda van...csak egy hetes periódusban azoknak volt igaza aki az emelkedést várták folyamatosan.......lehet holnap fordul, de lehet megy tovább.....miért is a TA lenne az igazság osztó etalon?....vicc....főleg hazánkban...
Nem igaz hogy aki longos az ne lenne tisztába a korrekció , a trendek , a szintek fogalmával valamilyen szinten .. vagyunk sokan akik nem tiszta TA alapon kereskedünk.. Érdekes mert az eltérő megközelítések sokszor ugyanazon a szinten találkoznak . Sok kezdő úgy tekint a TAra mint a siker biztos kulcsára.. Mérges lesz ha leírják a rutinosabbak hogy az önmagába kevés..Farkasfűvel szerintem igazából senkinek nincsen baja , van néha vélemény különbség.. Én pl néha akarok egy kis hangulatot is bevinni a fórumba .. Aki beír az mindenki kap kritikát. Minél többen bírnak annál többen meg nem . Ez ilyen játék
Az nem vágy, hogy a MOL-nak benne kell maradni egy sávban, mert akkor lehet tovább swingelni? :) Vagy pl. annak a pszichónak a kivetülése, hogy mindig le fog fordulni egy szintnél, okozhatta esetleg a csökkenő hsz-t, amire alapozva, most a MOL-nak 2000 Ft körül kellene lennie? :) Mennyire vágytak erre itt többen is! Igazi tulajdonosi szemlélettel! :) Hiszen, ha mindenki arra számít, hogy le fog fordulni, akkor egy kicsit előbb eladja, mint ahogy most is beírták többen 2800 körül. Mindig egy kicsit korábban, hiszen aki a végére marad az lemarad? Szerencsére ebből a negatív spirálból kitört a MOL. Támogatja az erős funda, és a rendszeres, magas osztalék. Szóval az előttünk álló ellenállások sorra dőlni fognak! :) Lehet ezt vágyakozásnak hívni, szerintem meg a racionalitás ehhez áll közelebb.
Ahogy Balin is írta, hogy ez a tulajok topikja. Aki pedig tulaj az azért az, mert emelkedést vár a bekerülési összegéhez képest. Minden olyan elemzés akát TA, akár funda, ami nem az emelkedést támassza alá, vagy akár korrekciót vetíthet előre az komoly kritikát kap. Ezért egy idő után a hozzáértők, a várakozásaikat közzétevők elmennek. Miért is maradna? Hogy a tőzsdéhez hozzátartozik a korrekció? Hogy nincs emelkedés nélküle? Ugyan már... Hogy azok akik kritizálnak csak a vágyaikat vetítik ki és csak annak megfelelő híreket, chartot látják? Ezért nem marad senki aki TA alapon elemez....
Értem és köszi! Most már értem, miért tűnnek el azok, akik az elemzéssel foglalkoznak! Vsz. te nem! Egyébként mindent az adatokból felhasznált és képletek alapján kijött számok/eredmények amit közzéteszek, persze nem lehet feltüntetni az összeset. Kell hozzá némi szöveg is, pont úgy, ahogy előadod te is! Sok sikert nektek.
Ha valaki szektoron belül szeretne maradni HUF/politikai kockázat nélkül akkor szerintem az OMV nem egy rossz választás, vagy egy korrekció után a Shell. Én személy szerint nem tervezek kiszállni, főleg ha innen még menne 100-150Ft-ot, mert az TA alapon is teljesen új helyzetet teremtene. A másik az, hogy előbb-utóbb csökken a politikai kockázat okozta alulárazottság a MOL-ban és az óriási potenciállal kecsegtet. Ez több éves távlat, de szerintem érdemes kivárni, mert ilyen vállalatot ennyire olcsón legközelebb Braziliában tudsz venni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.