TA alapon, miért ne mehetne 800-1000, vagy akár 1200 pontot? :) A 800-100 pontra volt már példa többször is, emlékeim szerint. Miért ne lehetne most akár az emelkedés mértékében is csúcsot dönteni? Nem a pont a lényeg, hanem a %, egyébként is, ha már TA alapon. :)
regebben volt itt egy tag, Nikklíszon na o csinalta azt mint mostansag farkasfu. nagyon oksonak akart mindig latszani. latom h februar ota nem irt a forumra, remelem jol van, nem szemelyesen volt vele bajom, csak a hozzaallasaval. egyebkent ismet csak megerositem h en jul 19ig meg kivanok szabadulni a MOL reszvenyeimtol. 2020 ota megvannak, az osztikat MOL reszvenybe fograttam mindig vissza, szep nagy pakk, de eleg volt. Ugy gondolom meg addig van benne 200-250 Ft plusz, azt nem hagynam benne, de utana kiszalok meg az oszti elott. Addig elvezem a beszelgeteseket, meg szorakozom egyes beirasokon :)
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy más részvények elemzését (legalábbis ami nem szektortárs) ne ebben a topicban tegyétek, ott pedig mindenki viselkedjen úgy, mint ahogy azt itt is elvárja a többiektől! Ez a legtöbb amit mi tehetünk. Nekem arra nincs befolyásom, hogy az OTP topicban ki és mit ír, de azon tessék elgondolkodni, hogy így soha nem lesz vége ennek a parttalan vitának és egymásra mutogatásnak!
Nincs itt semmi elakadás. A napi átlagos forgalmak 2-3 Mrd között, stabil az érdeklődés. A kijelölt pályán halad, az oldalazások pedig a hiányolt korrekciók. Ennyire erős!!! A mostani pedig enyhén emelkedő oldalazás! :) https://invst.ly/10dauw
Még jó, hogy ez egy MOL tulajok topic. :) Akkor látod már te is, ami nekem régen feltűnt! Egy darabig elnéztem szótlanul. Aztán úgy döntöttem, nem hagyom szó nélkül. De persze én vagyok AZ ELFOGULT a saját részvényem topicjában. :) Nem tudom az feltűnt-e, hogy mikor Huti óvatosan tett néhány próbálkozást a trollok megregulázására, milyen kritikai támadások kereszttűzébe került, a szólásszabadság okán. Persze, ha én beírok a másik topicba egy nem túl népszerű véleményt (közelébe nincs annak az alja szintnek, ami itt néha megy - én csak a tökéletesség apró hibáira szoktam felhívni a figyelmet), akkor tömeges felhorkanás történik itt, ebben a topicban. :) "Elfogulatlanok serege" egy elfogulttal szemben!!!
szepen minuszoljak Balin-t. en meg mindig adom neki a like-ot. de megmondom oszinten, van olyan is akinek meg nyomom a minuszt, fuggetlenul attol h mit ir :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.