Balin valami Bankholdingos mellett lakhat. Onnan kapja az OTP esés tippeket, MOL longokat, de már aggódik. Ez onnan látszik, hogy egyre lejebb írja a támaszokat ))
"Ők" mivel buktak le? Én nem emlékszem, akkor szerintem nem olvastam a témát. Az feltűnő, hogy Tanckar 13 év alatt írt évente (!) átlag kb 80 kommentet, erre az elmúlt hetekben naponta több tucatszor ír, általában Gabennel tandemben.
Az igazi kockázat a ki-be ugrálás, na azzal le lehetett amortizálni a tőkét rendesen. Persze lehet látni a hintában a nagy nyerő lehetőségét is, de legalább akkora lehetőség a nagy bukó-é is. Csak rendre rosszul kell elkapni a ritmust. Most pl. nagy rábeszélés volt hogy menekülni kell a rv.-ből! :)
Egyébként pont ebből az ábrából is látszik, hogy MOL-t éppen nem volt butaság tartani 2020 óta longra. Szemben pl. az OTP-vel ami már 4x nézett vissza a 2020-as mélypontjára, és idén is van rá esély még 1x legalább. A rekord szar eddig az MTEL, ami benézett 2020 óta az akkori mélypontja alá is, nem is kicsit. OTP viszont versenyben lehet még ezért a legszarabb címért, és 2023-ban elveheti az MTEL-től. De zen tények ellenére továbbra is itt kell gyülekezni mindenkinek, a MOL-ért aggódva. Természetesen. Kockázat minden rv.-ben van. A MOL-ban is. Higgye el mindenki, hogy tisztában vagyok vele. És szó sincs róla, hogy a MOL csak felfelé mehet. Az ábrán is látszik mekkora himbi- limbi volt benne, a trend azonban felfelé tart továbbra is. Mert ebben van tartás. És amikor összefossa magát, akkor sem bokáig! :)
Hogy egy, a topikban divatossá vált fordulattal éljek: valid lesz az a 2540-es alj és trendforduló... jövő héten meglátjuk, hogy leszúr addig vagy elindul felfelé.
Így van. Megértem azokat is akik ennyire bíznak, de ez a tőzsde és ráadásul a magyar ezt azért nem szabad kihagyni a számításból! Lesz ez még rosszabb is ! :)))))))
Igen, mit olvasnánk egyébként? 2810? Na ugye venni kellett volna. 2710? Aki most nem vesz, az lemarad. 2660? Most korrekciózik, most kell venni. 2680? Megindult, mindenki lemaradt, megmondtam. 2660? KIváló záró, látszik, hogy megveszik ennyiért.
Törölt felhasználó2023. 03. 03. 17:11
Tanckar és Gaben nélkül tök unalmas lenne ez a fórum!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.