Szia jó reggelt. Balin ne foglalkozz kérlek a negatív heccelő bejegyzésekkel .Tudom hogy megy a szájkarate de akkor is. Te én és még sokan mások akik MOL részvényeket birtokolnak inkább hallgatunk MOL témában bármilyen híreket mint ezt a jelenlegi "háborút". Emelkedj felül a sértéseken és egyszerűen hagyd kommentár nélkül. Tudom nem könnyű. Ördögi körbe hajszoljátok egymást a nagy semmiért. Az árfolyamra érdemben nem hat ez a szócsata. Nyertese nincs. A gyakran visszatérő negatív gondolatok általában nem mentesek az érzelmektől. Sok nyerőt + több MOL-t hírekben elképzelésekben.. Köszi . Legyen a napotok ragyogó napsütéses.
Egy az osztalékkal kapcsolatos pozitív hír,jót tenne a chartnak,mert az 50 napos szépen ahogy illik, keresztezhetné alulról felfelé a 200 napos mozgót( golden cross).
az rg sose volt jó osztalékos, nem is lesz az , mert az otphez hasonlósan növekedés orientált . telekom meglepi meg volt ahogy írtam jön még egy ráadás + 280-400 emelkedett 😃 best blue volt eddig emelkedésben 2022-2023. erről ennyit
Nem, bejelentés terén az MTEL lett az első, az osztalék mértékét tekintve viszont a MOL viszi majd a pálmát a blue-k között. A 2. helyért viszont a Richter is versenyben lehet! Az MTEL 8%-a azért nem akkora durrranás ilyen infla mellett.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.