drága hobbit választottál:) a certivel egyébként óvatosan, gyorsan letudja darálni a számlát... NAP Nyrt. 2021. 10. 25. 10:11#360 Beszálltam 9000 körül 50 darabbal , meglátjuk sírunk -e vagy nevetünk . Stop 6000 célár 15000 . NAP Nyrt. 2021. 10. 25. 13:29#398 Ennek kampó bukó a zsebben 150 k jó kis tanulópénz a mindenségit . NAP Nyrt. 2021. 10. 28. 10:53#478 Higítottam lehet olcsóbban is kapok még így tartalékolok . NAP Nyrt. 2021. 10. 28. 15:24#502 4500 megfoghatná végre és irány fel . NAP Nyrt. 2021. 10. 29. 08:49#516 4400on 500 db vétel. Biztos emelkedésre játszik . Vettem tegnap is de lehet ma higítok még . Szerintem felrántják még . NAP Nyrt. kedd, 14:18#566 4000 megfoghatná már .
Kérdés, hogy túléli -e a TL56 a hetet, vagy leszúrnak 2408 alá kicsit just for funsies. Mivel ma megint nem működik az OTP direkt (sajna még én sem vontam ki onnan mindent), külön bájt adna egy kiütésnek.
Kezdőként ideje kipróbálnom a shortolást a mol jó terepnek tűnik ehhez. Szerintem 2000 köré legalább lemegy a hisztiben , de még az is lehet sokkal az alá . Részvényben ülve rossz nézni a csökkenést , viszont short certiben egészen más az érzés .
"másik nap pedig bejelentik ugyanannak az ellenkezőjét" A lényeg, amit itt meg kell érteni. Befagyasztják a fogy. árat, ráadásul az aktuálisnál alacsonyabban (lásd rezsicsökkentés), ami szavazatokat hoz a next választásokon. Azért, hogy a káposzta is megmaradjon, kompenzálnak. A két dolog nem egymásnak az ellenkezője, egy bizonyos nézőpontból. A reptérrel kapcsolatban nem tudjuk, mi fog történni. Az biztos, hogy a MOL Fidesz célokra való használatata nem erősíti a bizalmat, de ha a befektetők úgy látják, hogy a MOL nem jön ki rosszul ebből az állammal való bizniszelésből, a nyereség és árbevétel nő, akkor túlllendülnek a dolgon.
Elképzelni sem tudom hogy ez kiszivárgott! A beavatottak mindegyike, tisztességes, becsületes, rendkívül gerinces emberke, még a feltételezés is sértő! :D
Ennyire kilátástalannak látod a helyzetet a molra nézve, mind amikor elindúlt a covíd járvány globálisan?Ennyire azért nem tragikus a helyzet.A kérdés itt csak az, hogy a bejelentést kihasználva mekkora mennyiségű short poziciót nyitottak a nagyfiúk.Ő tölük függ úgy is, a kicsik short biznisze.
Persze lássuk be, meglehetősen kicsi annak a valószínűsége, hogy egyik nap bejelentenek valamit, a másik nap pedig bejelentik ugyanannak az ellenkezőjét! Kompenzálták az alapítványosdit? Készséggel elhiszem, de nem tudom, hogyan. Megköszönném, ha megírnád, mert ezek szerint lemaradtam valamiről. Ha nem érdekük a MOL rossz helyzetbe hozása, akkor miért akarják belerángatni a repülőtér vásárlásba? Az olyan jó a MOL-nak, ha faszságra költi a pénzét?
Persze, kijöhet később is. Az alapítványosdit is kompenzálta. Nekik se érdekük a MOL rossz helyzetbe hozása, hisz az alapítványokat a nyereségből kell finanszírozni. És nem szabad nekik az orosz Rahimkulovékat és más nagy részvényeseket se megkárosítani. Itt a kártyák keverése zajlik, a Fidesz politikai céljai is megvalósuljanak, de a MOL se járjon rosszul.
Gondolom arra, hogy kijöttek a részletszabályok és kompenzáció helyett egyelőre csak fenyítés van. Persze ettől még bejelenthetik a napokban, hogy az állam a piaci és a rögzített ár jelentős különbözete esetén kompenzálja a kereskedőket.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.