Azzal nincs bajom, a meglepőre reagáltam. Szerintem az lett volna meglepő, ha végre nem indul el azon az úton, amit itt sokan már régóta várunk. Ha beszakad újra, és végérvényesen térdre rogy a cég, na az számomra meglepő lett volna! Mert, ha most nem tud menni, akkor az nagyon szarul festene! Csak azt nem tudom, mi indokolná azt a verziót?
Én ezt tisztelem, ritka a fórumon. A tőzsdén az tud sikeres lenni aki képes időben felismerni ha ellene fordul a trend és nem ragaszkodik bármi áron a korábbi elképzeléséhez.
Meglepően jól alakulhat itt a dolog , nagyon bullos napok-hetek jönnek .Nem gondoltam volna... most is venni kell simán ...elmehet ez 2700 ig is csak ebben a rallyban .
Ha nagyon jó jelentés lesz, akkor szerintem nem fog 95Ft-ot csökkenni a szelvényvágás napján egy kialakult emelkedő trendben. Nyilván függ majd valamennyire az aznapi külföldi hangulattól is. Szerintem megvárták, hogy letisztuljon ez az alapítványos dolog is, nem véletlenül vártak addig az osztalékkal is. Most meg elengedik szépen felfelé. A kialakult mostani helyzetben szerintem nem érdemes eladni, ki kell ülni és az emelkedés mellett az osztalék is zsebben lesz. Mint a hab a tortán. De ez csak tipp, majd kiderül hamarosan, remélem, igazam lesz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.