A napnak ugyanabban a szakában és eddig is hetek óta délutáni öntés: ez egy (vagy két?) nagybefektető. Előbb utóbb kifogynak. Nagyobb baj, hogy nincs, aki vegye. Szerintem....
Apropó, én még mindig nem értem, hogy lehetséges az, hogy bármiféle kgy felhatalmazás nélkül 100mrd Ft-nyi saját részényt elidegenít egy tőzsdei cég. Ezt csak úgy tudom elképzelni, ha tulajdonosa lesz az alapítványnak, egyébként hűtlen kezelés.
"ha vagyonvesztésről írsz, akkor a casflowban jelentkező profitot is írd meg ami az eredményt növeli" - miért utasítgatsz másokat, hogy mit kell még megírnia??!! Ha nem tetszik ne olvasd el!!! Mindenki azt ír amit akar, majd a tisztelt közönség elolvassa és ha valaki hiányosnak találja akkor kiegészíti. "mindenkori aktuális kormányzó hatalom befolyással fog bírni a kiemelt vállalatainkra nézve, jobb ha ezt átgondoljuk, mert ez így megy nálunk 30 éve! " Szerinted! Ez semmi más a részedről, mint relativizálás. E 30 év alatt 1 olyan kormány sem volt aki einstanddal elvette a nyugdíj megtakarítást és még hazugsággal meg is zsarolt, hogy ha Te nem lépsz át magadtól akkor az állami nyugdíjad ugrik. Olyan kormány sem volt aki üzleti vállalkozások tervébe, nyereségességébe úgy beletaposott, mint ezek. Elvette rengeteg kereskedőtől a dohányárusítás jogát. Kiírt koncessziós pályázatot nem valós jutalék kulcsokkal, majd a pályázat lezárása után felemelte a jutalék kulcsokat és kibővítette az árusítható termékek körét. Természetesen a haveri kör tudta, hogy meg lesznek emelve a jutalékok, aki tudatlanul pályázott annak szerencséje volt. Cafetéria cégeket törvénysértően kiebrudalták, majd perek elvesztése után az adófizetők pénzéből komoly milliárdokkal kártalanították. Casinókat, az összes játékgépet 24 óra alatt bezáratták, ami a vállalkozásokat padlóra küldte, az eszközök értékének nullára vitelét jelentette. Ezek után nehogy valaki azt gondolja, hogy a MOL önszántából ment bele ebbe az alapítványosdiba. És a cégek tucatjai 2010 után úgy megszerették a világszinvonalú magyar focit, hogy tao pénz formájában támogatják. És a felcsúti csapat kapja toronymagasan mindíg a legtöbbet. Tehát amikor össze akarod mosni a 2010 előtti viszonyokat Orbán országdúlásával, akkor a korrektségnek a látszatára sem akarsz adni. És lehet bámi a Te véleményed, de a befektetőknek is van véleményük és most pont az arcodba dörgölik ezzel a 2070 Ft os árral. Az én véleményem meg az, hogy Te k..vára nem érted, miképp működik egy normális ország ahol kiszámítható, tisztességes üzleti környezet van. Az milyen duma, hogy csütörtökön kögyűlés és Te onnam fordulatot vársz az árazásban? Te jó ég, ez mekkora semmi!!!
Az alapítványi átadásra a cég válasza az osztalékot illetően rövi4 Szeretnénk tájékoztatni, hogy az április 15-i Közgyűlés fog dönteni
az osztalék mértékéről, az egy részvényre jutó osztalék mértéke az
osztalékfizetést megelőzően lefolytatott tulajdonosi megfeleltetés
pillanatában fennálló saját részvény állománytól függ. A tulajdonosi
megfeleltetés időpontjáról az Igazgatóság később fog tájékoztatást adni. Üdvözlettel
MOL Befektetői Kapcsolatok
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.