Amúgy kiváncsi leszek a mai forgatókönyvre. Ismét jön a 14.00-ás eladó? 16.00 korul longok elkezdenek lassan zarodni? Zaroban nagyobb tetel eladasin?Mi van ha ressel ugorja a certi kiutesi arat zaroban? Az mar kiütésnek szamit? Gondolom...
Addig nem nyugszanak,amíg ki nem ütik. Pont tegnap írtam ezt, a stopokért lenyúlnak,és utána fordul majd. hétfő, 19:26
Előzmény:
Csiszargeza
Szerintem pont így lesz, lemegy a stoppokért, utána fordul majd a kitörés előtt. lehet 2060-as fordulás is.
micsoda egy 'parasztvakítás' már ez a duma...méghogy mostantól jobb lesz a MOL-nak, +
„Shape Tomorrow” +'equity story', + stb... hú b@szki tényleg...☺ tudod kinek lesz jó? azoknak a fülkés g@@ciknek(?) akiknek most csak úgy a tátott szájukba(?) v. inkább a méretes zsebükbe hullik a 'sült galamb', na azoknak jó lesz vazzeg...☺ szvsz
dehogy folyamatosan kapja. 13:18:28 5000 db tl 49 és ott a prompt lába: 13:18:29 5000 db eladás prompt Mondom, 100% fedezet. Ilyenkor 2-3 perc, mire újra kiírja magát. Viszont már tudsz venni.
Szó nem volt arról, hogy kinek van igaza, semmi jelentősége nincs, mindenki a saját számlájával gazdálkodik, majd ez egyenleg mutatja az igazságot.
Csak tudod ez nagyon furcsa, mert mindig ez megy. Innen tuti fel, nincs tovább, lemaradtatok, bika piac, kitörés, muszáj mennie, lehetetlen...bla...bla..bla... Aztán amikor valaki esetleg le meri írni, hogy nincs biztos, másképp is lehet, akkor jön a lehurrogás, meg negatívkodás, meg személyeskedés, már olyan hangok is, hogy az "ilyeneket" ki kellene innen tiltani... Nem rád értem feltétlenül, de olvass nyugodtan vissza.
Aztán, ha meg ilyen történik, akkor jön a duma, "egyszerű, ha nem lett volna, akkor..." Nem vagyok én jós, de te sem. Mit számít, hogy mi lett volna, ha ? Most ez van, ez lett. Mindig lehet valami "ha", ezt kellene észrevenni, a túlzott optimizmusban is.
ezt írja a portfolio, kezdenek túlhevülni a tőzsdék. hát, vigyázzunk... MOL is keresi a forgalmat, OTP 13e körül megtalálta, talán valahol majd MOL is megleli.
Igen, soha nem állítottam az ellenkezőjét. Épp arról volt szó, hogy várható volt hasonló kör, csak nem gondoltam, hogy ilyen híreket kapunk a nyakunkba mellé.
Az állításom csupán az, hogy most sok a zavaró tényező. A TA meg statisztikai alapon működik, hosszabb távon szebben, azt viszont tartom, hogy ebben az időszakban napi trédnek nincs jogosultsága chart alapon.
kár itt vérre menni. a bejelentés egyértelműen negatív. az árfolyam pontosan tükrözi, hiába vannak jó havi marzs adatok.ez nem a 6%-os értékvesztésről szól, hanem a hitről, meggyőződésről, akárki akárhogy hívja. eddig is az SRV-nek köszönhető kb az emelkedés fele, amióta nincs, csak esik szépen a trendben.
...Terveink szerint a létrehozandó MOL-Új Európa Alapítvány veszi majd át a
MOL által korábban és jelenleg is végzett társadalmi felelősségvállalási
tevékenységek jelentős részét, illetve átveszi a jelenlegi MOL Alapítvány által
megjelölt célok teljesítését is. A MOL számára ez erős fókuszt jelent a core
üzleti és beruházási feladatok elvégzésére amellett, hogy a cégcsoport
közvetlen CSR kiadásai várhatóan csökkeni fognak, amely azonnali pénzügyi
hatékonyságnöveléssel és így értékteremtéssel jár. A CSR tevékenység pedig egy
független és rugalmas alapítványi struktúrában fog megvalósulni a törvény által
egyértelműen rögzített célok megvalósítására, hosszútávon a MOL által
felvállalt közfeladatok finanszírozása lényegesen könnyebb lesz a korábbi
struktúrához képest.
A fentiek alapján összességében azt gondoljuk, hogy hosszútávú
részvényesi szemlélet mentén egyáltalán nem éri veszteség a befektetőket, a
„Shape Tomorrow” stratégia (melynek a létrehozandó alapítványi struktúra
integráns része vállalati mecenatúra szempontjából) egy kedvező equity story-t
vázol feléjük, amelynek megvalósításán folyamatosan dolgozik a társaság és a
menedzsment...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.