Én rendszeren megnézem az ide belinkelt technikai rajzokat is, de a befektetési döntéseimben nem veszem figyelembe. Esetleg a fibo vonalakat... De hogy hullám, meg hullám hullámának az alhulláma... vicc. A jövőbeli árakat senki nem tudja, innentől kezdve az erre is mehet, de ha mégsem, akkor arra fog menni típusú grafikonok kb. a homeopátia szintjén vannak. Eredménye nem sok, de van egy stabil, fanatikus kör, aki szerint mindenre megoldás, de legalább is sok mindenre. Hívőkkel meg nem érdemes vitatkozni. Van aki hisz benne és sok munkát is tesz bele , amit ingyen meg is oszt (respect). Aki akarja, követi. A számlaegyenleg meg megmondja az igazságot. Peace, éljen a FIRE. :-)
ahogy az árfolyamok folyamatosan változnak, úgy a TA elemzés is mást mutat egyes események beálltakor. Ma 2020-2025 feletti MOL törte meg a korrekciós jóslatot, 2040 feletti ár pedig rányomta a pecsétet. Mindenki a saját szerencséje kovácsa, és szeretem a kirakott elemzéseket, aztán vagy magamévá teszem a gondolatot, vagy nem. Teljesen védhető volt az 1850-es korrekció, csoportban állnak az MA-k, szinte csalogatják az árfolyamot, de 2025-ös árnál át kellett gondolni. Magam viszont az EMA 200 napost néztem (1984), és ott vásárlást adott, és abban bíztam. Most ez a változat jött be, legközelebb a másik fog.
Én nem kereskedek úgy, de profi hozzáállásnál minden lehetőséget, vélemény figyelni kell szvsz. Lehet, hogy kiszúrom a hibáit és én már nem követem el. Én nem vagyok profi, de az akarok lenni.
Az igazság az, hogy óriási "tévedései" voltak, például a 4IG-ben. Mert például csak a fundát nézte vagy csak a TA-t, a jövő árazása dolgot rendszeresen kifelejtette/kifelejti, a fő tulajok szándékait, hosszabbtávú magatartását nem veszi számításba. Akkor helyesek az elemzései, amikor nincs poziban és várja a TA szerinti belépést.
Az SRV már beépült az árfolyamba, eszetlen, aki úgy gondolja, nem lesz nagyobb korrekció, a TA mutatja az 1840-re visszamenetelt és így tovább, nyomta a sok, magát nagyokosnak képzelő... Csak annyit mondhatok megint: haha..:)
Ő legalább próbálja szakmai módon megközelíteni. HA nem is jön be neki, elolvasva az elemzéseit, tanulni lehet belőle. Ezt a témát nem baj ha az ember több oldalról szemléli. Ezért nem értem miért kell mindig lehordani, mindig.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.