Nem akarok beleszólni de minek adod el ha már pluszban s feljebb is várod az egészet? Már a certire is tudsz stopot tenni. Persze ez nem véd a nyitóban vagy záróban bekövetkező réssel le ugrástól de a normál részvénynél sem persze.
Amint látom sikerült napi maxon valakivel megvetetned a dolgot, mert csak két kötés volt 305-n, szerencsés vagy :) Persze ha száguld tovább akkor nem :)
Uhh Tibi, el ne add! :) Az a pakk még aranyat fog érni:) Én 12850-ről vagyok benne, de eszem ágában sincs eladni, felveszem az osztit, és még veszek belőle osztivágás után.
Én végre valahára eladtam a TL13-as long certimet még egy kicsivel feljebb is mint akartam --> 271-en vettem még 1,5 hónapja, és most kiszórtam 305-ön. Most viszont inkább hagyom a certiket, túlságosan megvisel a nagy ugra bugra, na meg a kiütés veszélye, maradok a sima szimpla részvényeknél, az nem annyira kockázatos :)
benne van a pakliban természetesen ... a kérdés inkább az, hogy mikor fog felépülni ? azaz ha váratlanul, pár nap alatt felépítik az árfolyamot az egyértelműen az osztitól távolmaradok megszopatása lenne.. ha nem épül fel, akkor nyilván az osztisok nem járnak "jól", ebben az esetben mindkét megoldás zéró .. itt akkor csakis az "osztirally" generálta emelkedést realizáló megoldás az "igazi" ... részemről a gyors felépülés verzióra tippelek, sztem a 3 célcsoportból ebben lsznek a legkevesebben ..., mint ahogy most is kevesen vannak longban benne.. még mindig hihetetlennek tünik a dolog ..
de ez csak az én véleményem ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.