Rvt adtal el? Csak mert a tranzakcios koltseg kb kenullazza a profitod ha csak 2.59% illetve ha nem tbszen van meg van szja is. (Rvt akkor adnam max el ha veszek certit helyette … hasonlot csibaltam par hete darabszamot noveltem , meg van rvm gondolkozok darabszamnovelesen )
Kint piros minden mi zoldelunk. Miert piroslik kint minden? Eleg lutri a het ahogy gondoltam , csak tudjuk mar le aztan remelhetoleg jon valami jelentesralli mert eddig a julius olyan semmilyen
Múlt heti molról telekomra váltás brutál jó lett. Aki nagy tételben játszotta meg. Bent álltam a 14x es mol shorton vételen péntek du. De nem mertem bevállalni. Pedig atom jó tipp volt az is. Gyávák vagyunk megjátszani a nagy tippeket. Persze van köztünk valaki aki nem az...
Reggelente be szoktam nézni a régi netbrokiba, mert ott már indulás előtt napokkal bent van az új certi, de soha semmi. Igazán indíthatnának már újat. Úgy tünik nem kell nekik a pénz...
Csak ha áttöri a 46400-at. LÁttuk már itt visszafordulni az előző napokban, hetekben. Ha átmegy és rajta, fölötte is zár, akkor elmúlt a 46. Ha nem, akkor lesz még benne néhány kör mielőtt megindul.
Nyugtával dícsérd a napot, Pénteken is mi volt. Mindenesetre az bíztató jel, hogy alapvetően bizonytalan hangulat mellett megint nekiindult... majd kiderül, lefordulhat innen még simán délután.
OTP részvényesek ide!