Pár napja én is segítséget kértem a fórum társaktól és kaptam is. Treborn YouTube, míg Lou70 az elemzésközpont oldalt linkelte be ahol sok információt össze tudsz szedni. Itt indulj el te is ahogy én tettem.🙂
Természetesen nem zártam pozit. Nemigen szoktam, max a ko zárja helyettem. De rossz ütemben, mohón vettem bele Amit látok. Forint gyengül az eurhoz, majd 360. Bitcoin 58 ról 65 re fel. Arany ezüst esik. Kb minden a józan ész ellen. Legalábbis ami számomra a józan ész. A nagytőke okosabb
Hát, így a mai záró ár után rájöttem, hogy vannak (bőven) szakmai hiányosságaim, de lehet mentálisan sem vagyok felkészülve az ilyen "fordulatokra". Bár valószínűleg az igazán profik az ilyenekre is fel vannak készülve, ilyenkor is tudnak profitot realizálni. Sok sikert mindenkinek!
Úgy látom a napi kereskedés teljesen elvált a zárótól. Mintha nem is ugyanaz a részvény lenne. Teljesen máshogy értékelik az OTP-t a napi forgalomban mint a nagy befektetők záróban.
Sokáig azt hittem, hogy a kommentem alatt a kis nyilak azt jelzik hogy az olvasók szerint a részvény ára fel vagy lemegy... Nagyon örültem mikor a Shortos elemzésemre 7 lefelé nyilat kaptam és csak 1 felfelé volt, hogy a legtöbben egyetértenek az iránnyal.
Múltheti 45500 as certi vételem rossznak bizonyult. Elismerésem akik látták ezt a bezúzást, dniel, Jokerwizard és a többiek. Pedig most kis új pénzhez jutottam, megint tudnék bővíteni... csak mikor lefelé megy nem annyira csábító
A zarokotes nagyobb volt mint az egesz napos forgalom azert ez atsulyozas nrlkul eleg furcsa. Na meg hogy lezuztak a picsaba … ez valami nagy jatekos volt. Na de ez van mas bankok is esnek (mondjuk usa tegnap ment) en azert 44 alatt vennek hozza
Én nagyon kezdő vagyok, csak figyelek erősen Mindenkire, de ez a mai leöntés 224k db-al..az nem semmi volt, mégha voltak is jelek... Az eddigi tapasztalatok mit vetítenek előre, most eme történtek után?? Holnap pánikeladás, vagy éppen mrd-os beszállók??? Csak meg szeretném érteni, hogy miért pont most vett ki valaki 10mrd-ot ebből a papperból..!!?? Vagy ahogy írta vki itt 44 környékén egy erős támasz van és jó beszálló lehet..(el is jött.), de mi van ha holnap ezt is áttöri és lefelé fordul..?? köszi, sok nyerőt Mindenkinek!!
Pedig a revolut is abból él hogy eladja az adatokat ki mit kereskedik. Én itt figyelem a hangulatot, de tényleg nem sokan osztják meg hogy mit csinálnak. Én most long irányba vagyok. Az eladott short felével támasztottam a zárót ma. 42890-nél minden pénzem rajta volt piaci árral. És szedtem ki az ajánlatokat ahogy jöttek a vevők.
Tegnap is mondtam, nem szeretnék tanácsot adni senkinek, mert engem bánt, ha miattam valaki pénzt veszít. Személyes tapasztalat. 2008-ban szegény édesanyám megtakarítását az én javaslatomra OTP részvénybe tettük. Engem jobban megviselt mint őt, ahogy láttam fogyni a pénzét. Én ezért se osztom itt meg nagyon, hogy mit adok veszek és nem bíztatok senkit semmire. Még úgy se, hogy pozícióból tenném, nem csak más farkával a csalánt.
Ez is ok, de ahogy Lou kolléga írta, ha nem hívjuk fel az emberek figyelmét arra, hogy ott GAP van , akkor nem is várják, hogy idáig lemenjen, ezt hívják önbeteljesitésnek.
OTP részvényesek ide!