Nekem van egy barátom, aki minden év elején vesz, és nem csinál semmit. A nagy zakó (2008) óta csinálja. Egész évben telibe sz@rja a tőzsdét egyébként.
Csak tudd, trendben az egyik legjobb befektetés szerintem a béten, valszeg aki ezzel törődött az utóbbi években, az rendesen kaszálhatott. De lefelé is tízszeres, fedezni kell ha tartani akarod (nem certi). Szóval ezt nagyon meg kell tanulni, mert nagy szopás is lehet a vége.
Ahogy myrath is írta, az a tőkeáttétel, mert gyakorlatilag egy kontraktus mögött 10 db bux index van. A 250Ft az a vételi költség volt. Max 10 darabot vegyél elsőre, de ha 1-et veszel, az is ok. Ennyivel nem lehet sokat nyerni, vagy veszíteni sem. De addig ne csinálj semmit, amíg ezt el nem olvastad. https://elemzeskozpont.hu/bux-hataridos-index-kereskedes-alapjai-peldak-kockazatok
Kedves Lou! Segítséget szeretnék kérni Tőled, off topic, elnézést mindenkitől. Végre eljutottam oda, hogy kötöttem szerződést az erstével, hogy tudjak venni bux 2612-őt, mától elvileg működik. Még sosem vettem ilyet, illetve határidős terméket. Segíts kérlek, hol találok erről a bux 2612-ről vmi leírást, vagy ha röviden alapelveket megoszatnál itt velem, azt is nagyon megköszönném. A tanácsadó csak abban tudott segíteni, hogy minimum 10 db-ot kell vennem és db-ja 250 Ft. Szeretnék venni egy minimális mennyiséget, hogy megismerjem a terméket. Köszönöm, ha bármiben tudsz segíteni.
OTP részvényesek ide!