"nekem már akkor OTP részvenyem volt, amikor te még a csattogós lepkét tologattad a homokozóban...,"; ne égesd magad hülyeséggel,inkább köszönd meg a segítséget! Csak rémálom voltál anyuka fejében,amikor már MOL rv.- m volt. Azóta tapasztaltabb lettem....
És mit számoltál ki a zseniális kutakodásod során? Amúgy itt mindenkit átvilágítasz? Te vagy itt a házmester? Ez sok mindent megmagyarázna... Különben lehet, hogy nekem már akkor OTP részvenyem volt, amikor te még a csattogós lepkét tologattad a homokozóban...
Igen, de tennél ide egy 3 évest is? Ne abból indulj ki, hogy a NIS hírre megindult és volt valahol (és lesz valahol NIS nélkül) Ha nem lesz NIS, akkor 3300 lesz megint és onnan vágunk osztalékot. Van nekem is, de csak mazochizmusból...
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart Toldi MIki odavert kicsit. Őszinte leszek 29550-nél belenyúltam tegnap, kár volt. 29990-ről indult amúgy, most meg 29400-ig, rést tölt, sztem szakadunk tovább.
Igen jól mondod ez még csak maszatolás lépegetés... éppen csak Ath van az Otp. de ha felmegyünk mondjuk 46k fölé begyorsulhat az emelkedés és a forgalom is megjöhet
OTP részvényesek ide!