Na ja a eu-s bank etf-ek szépen hasitottak az elmult egy hétben, az 52 hetes időszakban is a bank szektor 1-2%-on ált most 8 felett. Kezdi behozni a lemaradást a pénzügyi szektor.
Mindig jobb oldalon van a fül szerintem. Ha inverz, akkor is. Én a 35000-et tekinteném a csészének, akkor ez lehetne a füle, amit most csinál. Bár van egy elmélet, mely szerint a "füle" csak 30%-al jöhet vissza az impulzushoz képest, 40400 körül volt 50%, mind1. De mivel 10000-et ment, ami elég sok volt, így szerintem bőven belefért az 50%-os korrekció is. Időben: ezt a 35000-es részt kb. 2 hónapig építgette. ha 02.10-04.10 között nézem. Most 04.17-06.17, szintén 2 hónap. Ma FED kamatdöntés, eléggé meghatározó. BoJ tegnap emelt 0,75>1,00 EKB talán kivár, ha Irán aláírja, és nem vág bele feleslegesen egy emelésbe. Ez adhatna egy kis lendületet, de ezekhez a FED-nek ma tartania kell + pozitív gondolatok, EKB szintén.
emelkedő ék. 1h csökkenő tetők, emelkedő aljak. 540-700. Lassan dönthetnének. Valószínűleg az ittlévőkhöz hasonlóan nem egy személy állt be 45k eladásra. Szép kerek szám, és logikus.
Nekem van Raiffeisen is egy kisebb pakkal. Nagyon jó volt kontrollnak, mert régóta nagyjából együtt mozogtak. Még a magyar választások előtti-utáni felpattanást is együtt csinálták. Viszont amit utána a Rafi csinált, az nem semmi. Amíg mi az április 14-i ATH után lecsorogtunk, a Rafi kis oldalazás után tolt mostanáig még huszonpár százalékot. Szóval jó lenne rákapcsolni és utolérni.
"2026. június 16-án a Budapesti Értéktőzsdén 64.418 darab OTP törzsrészvényt
vásárolt 44.212 forint/darab átlagáron az OTP Bank" Ez így majdnem 3 milliárd forint! Sok. (Közben: Raffi +3.35%)
OTP részvényesek ide!